Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 7 ore, doru3160 a spus:

Trebuie sa fii idiot sa rulezi cu o asemenea viteza cind vezi ca in fata nu mai ai vizibilitate. Bagi luminile de avarie, bagi si lumina de ceata (mai ajuta) si reduci viteza.

Luminile de avarie sint ESENTIALE!

Apoi te astepti sa fii lovit din spate de catre altii, sau sa ai noroc.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Când nu ai vizibilitate în faţă, tragi pe dreapta şi pui avariile, până se restabileşte vizibilitatea.Cum mergi orbeşte ?

Cum puteau dobitocii să meargă cu 90km/h prin praful ăla, prin care nu poţi vedea la 10m în faţă ??? Am avut o asemenea situaţie acum vreo doi ani, m-a prins pe drum o ploaie torenţială de nu făceau faţă ştergătoarele, am tras pe dreapta şi am aşteptat până s-a domolit.După ce am plecat, am trecut pe lângă nişte bezmetici care se băgaseră ca berbecii de unguri unii în alţii şi ieşiseră în decor. Prostia se plăteşte...

Link spre comentariu
Acum 9 minute, DjLeco2021 a spus:

Avariile sint ESENTIALE!

Pai s-au produs...:rade:

Nu stiu ce curaj sinucigas trebuie sa ai sa rulezi cu viteza, dar sa nu vezi nimic in fata. Nisip n-am prins, dar cu ceata am avut mult de a face. Tin minte ca la un drum de Bucuresti, pe  la iesirea din Vaslui era lapte in fata. O ceata deasa, parca era fum, si era lasata la 1,5m la sol. Daca ieseai din masina, vedeai clar la distanta, era senin, vedeai stele pe cer. Cum te lasai in jos, era gata vizibilitatea. Daca ar fi stat careva pe capota puteai sa mergi dirijat de cel de afara. Am facut pauza intr-un refugiu pana s-a lasat de tot ceata, ca ne-a fost frica sa stationam pe marginea drumului chiar cu lumini aprinse. Camioanele si cei cu postul de conducere sus, nu aveau nici o treaba.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Pai s-au produs...:rade:

Nu stiu ce curaj sinucigas trebuie sa ai sa rulezi cu viteza, dar sa nu vezi nimic in fata. Nisip n-am prins, dar cu ceata am avut mult de a face. Tin minte ca la un drum de Bucuresti, pe  la iesirea din Vaslui era lapte in fata. O ceata deasa, parca era fum, si era lasata la 1,5m la sol. Daca ieseai din masina, vedeai clar la distanta, era senin, vedeai stele pe cer. Cum te lasai in jos, era gata vizibilitatea. Daca ar fi stat careva pe capota puteai sa mergi dirijat de cel de afara. Am facut pauza intr-un refugiu pana s-a lasat de tot ceata, ca ne-a fost frica sa stationam pe marginea drumului chiar cu lumini aprinse. Camioanele si cei cu postul de conducere sus, nu aveau nici o treaba.

Ma refeream la luminile de avarie, banuiam ca se subintelege...

Am editat, ca, deranjeaza cultura...

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Este instinctiv sa frinezi brusc, in caz de pericol, ideea este ca viteza trebuie adaptata in permanenta la conditiile de drum/trafic.  Din filmare se vad circa 5 secunde in care auto din care se filmeaza ruleaza cu circa 90km/h, timp in care se vede clar ca vizibilitatea in fata este foarte redusa.

Si inca 5 secunde pina la primul impact cu auto mic din fata lui, timp in care el ruleaza in continuare cu 90km/h.

In 5 secunde se poate face mult, in 10, nu mai incape discutie.

Restul este can-can.

Link spre comentariu
Acum 47 minute, DjLeco2021 a spus:

Ma refeream la luminile de avarie, banuiam ca se subintelege...

Am editat, ca, deranjeaza cultura...

Am glumit frate, nu a fost cu răutate. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, dan-a2 a spus:

Problema este ca multi se sperie in astfel de situatii si franeaza brusc..

Si tu cum crezi ca este bine sa se procedeze in astfel de situatii? 

Link spre comentariu

Mai folosiţi mizeria aia de feisbuci?

Ăştia se chinuie acu să interzică Tik Tok,că câştigă prea mult chinezii şi iau "piaţa",da' nu au treabă cu Facebook că-i americană...

Link spre comentariu
Acum 2 ore, merck a spus:

Ca tot am scris la subiectul cu falimentul bancii SVB totul este impins si intins la maxim, o dovada si la soferi

https://www.facebook.com/reel/891163192148007

Pai de aia sint atitea accidente pe drumuri, in care sint implicate tir-uri (majoritar), ca mai sint si dobitoci ce depasesc pe dubla continua si se infig in tir-uri, e si asta o versiune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări