Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizez cablaje imprimate (PCB) la urgenta !

petreelectronic

Postări Recomandate

Realizez pcb-uri de calitate, pentru hobby-sti si profesionisti, serii mici sau prototipuri, la 30 bani/cm patrat!

-Metoda tranfer toner la superlativ! Fara trasee "mancate" sau micropori, fara fier de calcat, cu nimic mai prejos de metoda foto. Daca nu-ti place cum au iesit iti dau banii inapoi!
-Orice cablaj de pana in 1dm patrat (ex.10x10cm) costa 30 lei. Fac oferta pentru comenzi care merita, iar pretul final va fi stabilit si in functie de complexitate.
-Ce depaseste ca marime se calculeaza la centimetru.
-Silkscreen +0,1 lei/cm patrat sau livrat gratuit pe o foaie A4.
-Traseele de cupru protejate cu lac transparent special (sacaz dizolvat in alcool) aplicat prin pulverizare, gratuit. Ajuta la lipirea rapida a componentelor si protejeaza impotriva oxidarii traseelor, aspect deosebit home made.
-Gaurit de la 0,5mm pana la 3mm gratuit, ralizat cu burghie prifesionale perfect drept.
-Trasee minime/distanta intre trasee 0,2mm
-Suport FR4 1,5mm, grosime laminat intre 18-36 microni
-Este necesar desenul cablajului in format pdf la scara, alb/negru.

-NU REALIZEZ DUBLU PLACAT
-Plata anticipata in cont la ING sau prin mandat postal.
-Cere pret si vei primi primi o oferta reciproc avantajoasa. Ataseaza pdf-ul in mesaj si spune cate bucati doresti, daca doresti silkscreen!
-Se realizeaza in regim de urgenta (poate chiar in aceeasi zi cu confirmarea platii) comenzile peste 100 lei. Pentru celelalte termenul maxim este de 4-5 zile.

Livrarea 6 lei cu posta sau prin curier pe cheltuiala clientului.

-COMANDA MINIMA 50 LEI.

NU REALIZEZ DUPA SCHEMA, DOAR DUPA DESENUL IN FORMAT PDF!!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Realizez PCB-uri de calitate pentru hobby-sti sau profesionisti la 30 bani/cm patrat, dupa desenul clientului in format PDF.

Orice cablaj care are sub 10x10cm costa 30 lei, comanda minima 50 lei.
Plata anticipata in cont, livrare 6 lei cu Posta Romana sau cu curier pe cheltuliala clientului
Gaurit inclus, lacuite contra oxidarii cuprului cu lac din sacaz dizolvat in alcool aplicat prin pulverizare.

Cere oferta prin MP atasand fisierul cu desenul cablajului in format PDF.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Realizez PCB-uri de calitate pentru hobby-sti sau profesionisti la 30 bani/cm patrat, dupa desenul clientului in format PDF.

Plata anticipata in cont, livrare 6 lei cu Posta Romana sau cu curier pe cheltuliala clientului
Gaurit inclus, lacuite contra oxidarii cuprului cu lac din sacaz dizolvat in alcool aplicat prin pulverizare.

Doar simplu placat.

Cere oferta prin MP atasand fisierul cu desenul cablajului in format PDF.

Link spre comentariu

Doar simplu placat.

Cere oferta prin MP sau la [email protected] atasand fisierul cu desenul cablajului in format PDF.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Vă întreb ca să îmi fac o ideie cât m-ar fosta să imi proiectati si realizati o placa pcb pe care sa se poata monta 16 optocuploare care sa dea comanda la 16 relee .

Eu am mai discutat cu oameni care fabrica dar m-au năucit de minți nu au fost deloc clari și expliciți ! 

De exemplu la fel ca si acestă placă dar să pot pune pe ea 16 relee 

71HROTPwpsL._AC_SL1500_.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 06.02.2021 la 5:15, automatist a spus:

Vă întreb ca să îmi fac o ideie cât m-ar fosta să imi proiectati si realizati o placa pcb pe care sa se poata monta 16 optocuploare care sa dea comanda la 16 relee .

Eu am mai discutat cu oameni care fabrica dar m-au năucit de minți nu au fost deloc clari și expliciți ! 

De exemplu la fel ca si acestă placă dar să pot pune pe ea 16 relee 

71HROTPwpsL._AC_SL1500_.jpg

exista pe ali placa cu 16 relee.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Plata anticipata in cont, livrare 14 lei prin curier

Doar simplu placat.

Cere oferta prin MP (nu mai poluati topic-ul) sau la [email protected] atasand fisierul cu desenul cablajului in format PDF.

cablaj (1).png

Link spre comentariu

Doar simplu placat.

Cere oferta prin MP (nu mai poluati topic-ul) sau la [email protected] atasand fisierul cu desenul cablajului in format PDF.

Pentru economie de timp spune din prima ce si cat doresti.

.

astazi (1).png

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Doar simplu placat.

Pentru economie de timp spune din prima ce si cat doresti.

IMG_20210509_112211 (1).jpg

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări