Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar baterii laptop uzate

zaitzus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zaitzus

4

• timisoara2021

3

• Florinel TV

2

• Mugurel

2

Păi şi cu celulele defecte ce poţi obţine ???  Că una care are scurtcircuit le ,,omoară,, şi pe restul aflate în paralel....probabil te bazezi pe faptul că într-o baterie de laptop nu pot fi toate celulele defecte.

Editat de validae
Link spre comentariu

Eu am 22 de celule, nu stiu starea lor, astazi am mai primit 3 Laptop-uri la reparat din 3 trebuie sa repar doar unul singur, daca pot repara laptopul la client atunci sunt valabile si bateriile la celelalte 2 laptopuri, pune adresa pe MP si saptamana viitoare trimit bateriile, fara nici un ban, ti-le donez

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
On 2/18/2020 at 2:53 PM, zaitzus said:

Cat mai multe:) vreau sa construiesc un banc de baterii 16s si cat mai multe in paralel..incarcate de panouri solare in si legate la un invertor on grid

Salut. Mai ai nevoie de baterii? Ale mele sunt foarte bune, din statii radio. Au 2450 si 3350 mAh

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 15.10.2021 la 15:31, rares01 a spus:

daca mai este valabil am si eu ceva celule si baterii intregi de laptop!

Salut, Am si eu nevoie.  0724740878

Link spre comentariu
Acum 22 ore, Constantin Costas a spus:

Salut. Sunt și eu interesat de cit mai multe baterii uzate rezultate de la laptop. 0724740878.

oferte de pret? am si eu mai multe 20-40 buc,dar fara 20lei bucata,chiar si la ,,en gros,, nu le dau ,modele mai vechi ,si doar cu plata avans,bineinteles trimit poze

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări