Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Finlux 22F317LED

Alextv

Postări Recomandate

Acum 38 minute, dan-a2 a spus:

sut-re216tn >> asta e tunerul ?

Inca nu l.am inchis, maine dimineata cand ajung la service transmit ce scrie pe eticheta de pe tuner. In menu service este dat ca LG 18137

Link spre comentariu
Acum 15 ore, dan-a2 a spus:

sut-re216tn >> asta e tunerul ?

Salut

Pe carcasa tunerului este o eticheta , pe care scrie :30071753--TDSV-G001D. Daca te-ai referit la integrat , nu stiu ce este, doar daca aveam schema. Multumesc !

Link spre comentariu

buna dimineata

Revin in actualitate cu acest tv. Dupa modificarea primita de la colegul "YOKOONO", tv.ul a gasit intr.adevar canalele digitale, dar.....pe cele in HD, nu le "vede". Adica este sunet pe HD, dar nu este imagine. Un client foarte pretentios, s.a intors inapoi cu tv.ul pentru ca vrea imagine si la HD. Am citit si rascitit toate posturile de la topicul "profile" initiat de d.l Costica, am gasit si un topic unde dl.IULIAN, spune cum s.a chinuit la unul asemanator si nu a rezolvat imaginea la HD. Eu nu cunosc prea multa informatica, in sensul modificarilor acestor profile, de aceea va rog pe cei care a.ti rezolvat aceasta problema sa ma ajutati si pe mine., in mod special pe dl. Codstica. Va multumesc, o zi buna!

Link spre comentariu

Trebuia sa-l intrebi pe proprietar daca a receptionat vreodata programele hd. Daca televizorul nu stie asta este mai mare daraua decat ocaua. Unul aduce la potcovit un magar si vrea sa plece cu un cal.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, yokoono a spus:

Trebuia sa-l intrebi pe proprietar daca a receptionat vreodata programele hd. Daca televizorul nu stie asta este mai mare daraua decat ocaua. Unul aduce la potcovit un magar si vrea sa plece cu un cal.

Pana la urma a trebuit sa accepte si asa, pentru ca nu le-a avut deloc, dar..pe cutie scrie ca tv.ul lui e full HD, si vezi..acum trebuie sa se "vada." 

Editat de Alextv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Alextv a spus:

Pana la urma a trebuit sa accepte si asa, pentru ca nu le-a avut deloc, dar..pe cutie scrie ca tv.ul lui e full HD, si vezi..acum trebuie sa se "vada." 

fhd se refera doar la rezolutia maxima suportata,nu are nici o legatura cu posturi hd fhd sau alte ,,fite,,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări