Vizitator Postat August 12, 2020 Partajează Postat August 12, 2020 (editat) Am făcut mai demult un amplificator... SE. Editat August 12, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2020 se misca ....... Order id: #276481 Order date: 12.08.2020 09:59 Your order has been completed and shipped successfully. The item was handed over to the International Logistics Center on 25.08.2020 to be forwarded to the country of destination. Further information is also provided by the website of the country of destination. Tara de origine: Germania Data intrarii in tara: 01.09.2020 Stare actuala : in transport 01.09.2020 04:49 Sosit in Romania - BSI Bucuresti 01.09.2020 14:21 In prelucrare - BSI Bucuresti 01.09.2020 23:02 In transport - Plecat din BSI Bucuresti Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Aoleo, aproape 3 săptămâni La alții pleacă în aceeași zi. Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Nu mi-e asa urgent , mai am de lucru in prostie.....Mizam si pe traful de TV TEMP ,dar are doar 210V pt anodica , si am nevoie de 330V CA , va trebui sa rebobinez secundarele....si sa gasesc strangere pt miezuri , am indepartat cel original ,ocupa prea mult spatiu ,nu intra in locas. Acum ma mai streseaza partea cu tuburile daca rezista la "drumetie "....de la Buc. la Satu Mare ...e distanta lunga si mai ales "manipulanti "plictisiti de munca ,nu le duc, le arunca.... Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Daca au fost ambalate bine, si nu e nici un motiv sa nu fie asa, nu-s probleme. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 De ambalat le ambalează bine, cu niște pernuțe din plastic gen colac de salvare. Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Mai inainte a sosit postasita cu coletul ,chiar m-am mirat ca aduce personal la adresa ,credeam ca trebuie sa ridic de la posta......unde nu merg cu placere , e aglomeratie tot timpul. Coletul era destul de mic , ambalat simplu , tuburile 4 buc pe fund , deasupra hartie mototolita sa nu joace . Am fost curios daca chiar este 6P3S-E cu culot , vad diferente la elemente ca si constructie si ca marime .Sticla este aceasi marime , partea de sus ceva mai bombat ..Black Plate , arata bine .....si sunt imperecheate de TAD . Pretul de la Banzaimusic este imbatabil.....103.7 euro pt 4x 6l6GC TAD Black Plate imperecheate Quad.Cu tot cu transport. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Acum 9 minute, Усилитель a spus: Mai inainte a sosit postasita cu coletul ,chiar m-am mirat ca aduce personal la adresa ,credeam ca trebuie sa ridic de la posta......unde nu merg cu placere , e aglomeratie tot timpul. Coletul era destul de mic , ambalat simplu , tuburile 4 buc pe fund , deasupra hartie mototolita sa nu joace . Am fost curios daca chiar este 6P3S-E cu culot , vad diferente la elemente ca si constructie si ca marime .Sticla este aceasi marime , partea de sus ceva mai bombat ..Black Plate , arata bine .....si sunt imperecheate de TAD . Pretul de la Banzaimusic este imbatabil.....103.7 euro pt 4x 6l6GC TAD Black Plate imperecheate Quad.Cu tot cu transport. De ce nu le-ați cumpărat direct de la TAD? https://www.tubeampdoctor.com/en/6l6gc-str-blackplate-rca-style-tad-premium-selected Ce ați print sunt fabricate în China. Astea sunt fabricate în Rusia https://www.tubesandmore.com/products/vacuum-tube-6l6gc-str-tung-sol-reissue Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Ce am primit sunt cele de pe siteul TAD , Banzaimusic ia en gros de la TAD ,si primeste discount , asa iese 103.7 euro cu transport , de la TAD iese la 115 fara.....Nici o urma de cine le-a fabricat ,nici pe ambalaj ,nici pe tub .....pe partea de jos la culot este turnat TAD......la aspect pare mai degraba rusesc decat China.interesant ca am KT88 Groove Tube luate din USA , si pe alea scrie clar : made in Russia.... Poate urmatoarele vor fi Tung Sol . 6L6GC-STR BLACKPLATE RCA-Style TAD PREMIUM Selected (14) €115.03 * *Prices incl. VAT plus shipping costs In Stock Premium Matching: Single Pair Quartet Sextet Octet Duodezet Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 (editat) Shuguang... Asta nu înseamnă că și proaste. Editat Septembrie 3, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 https://www.cedist.com/tech-corner/6l6gc-comparison-current-made-tubes Te poti convinge repede daca sunt rusesti sau nu: VG2 merge la 500V la cele rusesti. Daca "coafura" nu rezista ... => made in China. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Acum 2 ore, Усилитель a spus: e aglomeratie tot timpul. Credeam ca numai la posta noastra e asa! Sa le stapinesti sanatos si cu folos! Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Deocamdata merg pe astea , oricum nu vreau sa scot untul din ele , UA =450V si Ug2 410 V . Dezvoltatorul schemei si realizatorul trafurilor de iesire , Dyscus , a zis ca astea suna cel mai bine , si cu o aroma mai bine cele identice tratate Cryo.....Intretimp nici el nu doarme ,a modificat traful de iesire ,in regim UL..... schema veche : schema noua: Tuburile folosite placi in lucru : 2 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Fain de tot!!! Si schema este deosebita, nu am mai vazut asa conexiuni la traf. Acuma, fara suparare, asta numai retro nu mai e! Spor! Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Eu in primul rand mizez pe aspect retro, dar inauntru vreau sa fie constructie ce asigura performante cat mai bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum