Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect Retro TubeAmp

Усилитель

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

se misca .......

Order id: #276481
Order date: 12.08.2020 09:59

Your order has been completed and shipped successfully.

The item was handed over to the International Logistics Center on 25.08.2020 to be forwarded to the country of destination. Further information is also provided by the website of the country of destination.

Tara de origine: Germania
Data intrarii in tara: 01.09.2020

Stare actuala : in transport 

01.09.2020 04:49 Sosit in Romania - BSI Bucuresti
01.09.2020 14:21 In prelucrare - BSI Bucuresti
01.09.2020 23:02

In transport - Plecat din BSI Bucuresti

Link spre comentariu

Nu mi-e asa urgent , mai am de lucru in prostie.....Mizam si pe traful de TV TEMP ,dar are doar 210V pt anodica , si am nevoie de 330V CA , va trebui sa rebobinez secundarele....si sa gasesc strangere pt miezuri , am indepartat cel original ,ocupa prea mult spatiu ,nu intra in locas.

Acum ma mai streseaza partea cu tuburile daca rezista la "drumetie "....de la Buc.     la Satu Mare ...e distanta lunga si mai ales "manipulanti "plictisiti de munca ,nu le duc, le arunca....

Link spre comentariu

Mai inainte a sosit postasita cu coletul ,chiar m-am mirat ca aduce personal la adresa  ,credeam ca trebuie sa ridic de la posta......unde nu merg cu placere , e aglomeratie tot timpul.

Coletul era destul de mic , ambalat simplu , tuburile 4 buc pe fund , deasupra hartie mototolita sa nu joace .

Am fost curios daca chiar este 6P3S-E cu culot , vad diferente la elemente ca si constructie si ca marime .Sticla este aceasi marime , partea de sus ceva mai bombat ..Black Plate , arata bine .....si sunt imperecheate de TAD . 

Pretul de la Banzaimusic este imbatabil.....103.7 euro pt 4x 6l6GC TAD Black Plate imperecheate Quad.Cu tot cu transport.

img_2026.jpg

img_2025.jpg

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 9 minute, Усилитель a spus:

Mai inainte a sosit postasita cu coletul ,chiar m-am mirat ca aduce personal la adresa  ,credeam ca trebuie sa ridic de la posta......unde nu merg cu placere , e aglomeratie tot timpul.

Coletul era destul de mic , ambalat simplu , tuburile 4 buc pe fund , deasupra hartie mototolita sa nu joace .

Am fost curios daca chiar este 6P3S-E cu culot , vad diferente la elemente ca si constructie si ca marime .Sticla este aceasi marime , partea de sus ceva mai bombat ..Black Plate , arata bine .....si sunt imperecheate de TAD . 

Pretul de la Banzaimusic este imbatabil.....103.7 euro pt 4x 6l6GC TAD Black Plate imperecheate Quad.Cu tot cu transport.

img_2026.jpg

img_2025.jpg

De ce nu le-ați cumpărat direct de la TAD? https://www.tubeampdoctor.com/en/6l6gc-str-blackplate-rca-style-tad-premium-selected

Ce ați print sunt fabricate în China. 

Astea sunt fabricate în Rusia https://www.tubesandmore.com/products/vacuum-tube-6l6gc-str-tung-sol-reissue

Link spre comentariu

Ce am primit sunt cele de pe siteul TAD , Banzaimusic ia en gros de la TAD ,si primeste discount , asa iese 103.7 euro cu transport , de la TAD iese la 115 fara.....Nici o urma de cine le-a fabricat ,nici pe ambalaj ,nici pe tub .....pe partea de jos la culot este turnat TAD......la aspect pare mai degraba rusesc decat China.interesant ca am KT88    Groove Tube luate din USA , si pe alea scrie clar  : made in Russia....

Poate urmatoarele vor fi Tung Sol .

6L6GC-STR BLACKPLATE RCA-Style TAD PREMIUM Selected

Tube Amp Doctor GmbH

RT214

€115.03 *

*Prices incl. VAT plus shipping costs

In Stock

Premium Matching:

Single                      Pair                      Quartet                      Sextet                      Octet                      Duodezet                     
Link spre comentariu

Deocamdata merg pe astea , oricum nu vreau sa scot untul din ele , UA =450V si Ug2 410 V .

Dezvoltatorul schemei si  realizatorul trafurilor de iesire  , Dyscus , a zis ca astea suna cel mai bine , si cu o aroma mai bine cele identice tratate Cryo.....Intretimp nici el nu doarme ,a modificat traful de iesire  ,in regim UL.....

schema  veche  :

file.php?id=2383

schema noua:   

file.php?id=4135

Tuburile folosite

file.php?id=3968

placi in lucru :

file.php?id=4174file.php?id=4184

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări