Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect Retro TubeAmp

Усилитель

Postări Recomandate

Am gasit la sfarsit de saptamana pe OLX reprezentant al firmei     MRG Stainless Group SRL    foarte amabil , de ajutor , rapid ,ieri dimineata am dat comanda , am platit , mi-au debitat barele de alama la lungimea ceruta  Fi 50mm  x 200mm si Fi 40 x200mm , le-a pus la Fan Curier , azi la amiaza a si sosit , si cu toate ca avea greutate transportul a fost numai 20 lei .La tabla de alama am renuntat , mi-am cam depasit bugetul ......au o gama larga de materiale neferoase ,tevi ,bari de diferite dimensiuni si profile ,table ,fasii , aluminiu ,alama ,inox ,cupru .

Recomand .

Mentionez ca am mai scris la alte 3 firme care nici macar nu s-au obosit sa scrie inapoi ca nu se ocupa cu cantitati mici , sa nu astept....

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ca  strungar autodidact , cu micutul meu strung care a fost recuperat (pt suma de 1000 lei) ,cred ca era folosit la liceu pt notiuni elementare de aschiere , am facut inelele din jurul soclurilor .

Acestea vor masca  prinderea soclurilor  de pe capacul amplifului , ( nu voi avea nici un surub vizibil - defapt soclurile vor fi stranse intre placa si inele cu suruburile stranse de jos in sus , fac filet in inele...)  si vor avea rol de racire , rol estetic , si arata mai deosebit , decat ....fara....

Arata brut si modern , le voi rotunji colturile , si invechi artificial . ( cineva mi-a sugerat sa ma pis pe ele ca merge mai repede....     :qetrwe

In orice caz , din kilogramele alea de material m-am ales cu piese fine .....si o gramada de span........mi-a mai ramas putin material , fac si pt finale....:limb:

soclu10.jpg

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

As dori sa multumesc domnului N.George din Bacau  pt cele doua bargraphuri IN9  .

Lungimea este mai lunga ca la IN13 , o sa incerc sa-l adaptez la retro tube amp ,daca consider ca nu se potriveste , o sa fie incadrat in proiectul urmator .

Multumesc domnului patron de la Profinox Satu Mare pt bucata de aluminiu debitata la marimea ceruta , va fi fundul cutiei .

Mi-au venit piesele de la TME , in mod bizar in 3 transe pe durata unei luni de zile , nu au avut toate piesele cerute pe stoc ,pe site figurau ca existente .( rezistente ,condensatori de valori uzuale ) 

Partea buna ca am platit un singur transport.

img_2024.jpg

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Усилитель a spus:

As dori sa multumesc domnului N.George din Bacau  pt cele doua bargraphuri IN9  .

Lungimea este mai lunga ca la IN13 , o sa incerc sa-l adaptez la retro tube amp ,daca consider ca nu se potriveste , o sa fie incadrat in proiectul urmator .

Multumesc domnului patron de la Profinox Satu Mare pt bucata de aluminiu debitata la marimea ceruta , va fi fundul cutiei .

Mi-au venit piesele de la TME , in mod bizar in 3 transe pe durata unei luni de zile , nu au avut toate piesele cerute pe stoc ,pe site figurau ca existente .( rezistente ,condensatori de valori uzuale ) 

img_2024.jpg

Cu placere!

Link spre comentariu

Intrucat d-nul este nou venit si are limitare la mesaje pana ajunge la 10 postari ,as vrea sa-l ajut ,  are in vedere un proiect de amp pe lampi si cauta 2 socluri de GMI 83 , daca are cineva de vanzare ,schimb etc , sa semnaleze mie sa dansului .

Link spre comentariu
Vizitator viobio
La 03.08.2020 la 14:12, Усилитель a spus:

img_2024.jpg

TME sunt foarte corecți, este normal să plătiți un singur transport, chiar dacă piesele vin în mai multe tranșe, "vina" este a lor pentru că nu le-au avut ei pe stoc pe toate când ați dat comanda, și eu am primit piese de câteva ori, tot în tranșe. 

Link spre comentariu
Your order was placed successfully

Congratulations! Your order has been successfully placed.

Thank you for using Banzai Music. An order notification has been sent to your e-mail address. Please check any spam junk mail filters if you do not receive the email. If you have questions, please visit our Customer Support Center
Your order will be processed according to the delivery details.

am dat comanda pt tuburile finale TAD   6L6GC STR cu anod negru , cineva mi-a spus ca suna cel mai bine , sunt Quad gata imperechiate si cu tot cu transport costa 103 euro.

TAD 6L6GC-STR Quad

TAD 6L6GC-STR Quad

(0 reviews)

This is a reproduction of the famous US-made Philips / Svetlana STR series tubes with a beefed-up 'back-plate' system like the one found on the RCA 6L6GC tubes. Silky top end combined with deep bass response and lots of headroom.

SKU   SKU 30291
Weight   125,00 g
Our price:   96,09
including VAT 16% , [plus shipping]

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 2 ore, Усилитель a spus:
Your order was placed successfully

Congratulations! Your order has been successfully placed.

Thank you for using Banzai Music. An order notification has been sent to your e-mail address. Please check any spam junk mail filters if you do not receive the email. If you have questions, please visit our Customer Support Center
Your order will be processed according to the delivery details.

am dat comanda pt tuburile finale TAD   6L6GC STR cu anod negru , cineva mi-a spus ca suna cel mai bine , sunt Quad gata imperechiate si cu tot cu transport costa 103 euro.

TAD 6L6GC-STR Quad

TAD 6L6GC-STR Quad

(0 reviews)

This is a reproduction of the famous US-made Philips / Svetlana STR series tubes with a beefed-up 'back-plate' system like the one found on the RCA 6L6GC tubes. Silky top end combined with deep bass response and lots of headroom.

SKU   SKU 30291
Weight   125,00 g
Our price:   96,09
including VAT 16% , [plus shipping]

Ăia este 6P3C-E toată ziua, doar că i-au montat culot. 

Am avut și eu asa ceva pe mâna, aduse de cineva când am schimbat tuburile într-un amp. 

Link spre comentariu

Sper sa nu fie adevarat , sunt curios , ,ca 6P3C-E am 4 seturi de 4...... Sa fie cei de la TAD asa de neseriosi ? ca diferenta aia de 7 W ar fi  vizibila....

Si maresaldeflota mi-a stricat elanul......

Link spre comentariu

https://electols.com/shopping/en/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=6l6 se găseau și pe la ăștia. (scuze dar am avut destule certuri cu ei :rade: nu au nici un pic de bun simț). (https://www.trustpilot.com/review/www.banzaimusic.com, sunt destui care se plâng de ei). Ps. Tad doar rebrenduiește niște lampi, nu ei le produc, deci seriozitatea e a producătorului. 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Asta cu rebranduirea stiu , ca abia sunt cateva fabrici care produc......toate marile nume sunt numai rebranduiri , dar macar aveam impresia ca  se produce pt ei ce cer.  ( inafara de JJ = care produce ce poate....) - singura lor idee buna este 807 facut cu anodul scos pe soclul octal....asa arata bine , si pt audio nu e necesar sa fie departe de restul electrozilor...

@ maresaldeflota , mersi pt link , dar 6l6 acela este prima varianta ( adevarata , care suna foarte cool , am o pereche RCA NOS ) dar puterea este mult sub specificatiile 6l6gc .Mai mult ma ingrijoreaza  partea asta de neseriozitate , necomunicare cu banzaimuzik.Sa fie nemtii din Berlin cu  spirit de DDR....?

Link spre comentariu

Neserioși rău de tot, până răspund...apoi dacă se face reclamație unde au ei review-urile iarăși nasol, mie mi-au anulat o comandă la o pereche  de 2a3 pentru că mi-am permis să îi critic fără să mă anunțe, am văzut suma în cont, bineînțeles că banca a luat dublu comision... Mai bine comand din altă parte, Tubeampdoctor, Donaudio etc 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări