Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect Retro TubeAmp

Усилитель

Postări Recomandate

12 hours ago, der_doktor said:

Acu', pe bune, trebuia sa te faci...tamplar! Doar daca privesc boxa aia ''bisericeasca'' si-mi trece tot cheful de ...muzica.

Sunt mii de boxe, majoritatea cutii dreptunghiulare, vreau ceva deosebit, mai unic. Sunt DIY-er, fac totul cu mana mea, ca atunci stiu ca e facut bine si am bucuria realizarii. 

Am restaurat motocicleta din 1961, eu ami schimb discul de ambreiaj la masina, sau orice altceva, tencuiesc, schimb robinete, pregatesc caroseria pt vopsit, vopsesc daca trebuie. Etc

Cand o sa fie gata, lumea o sa aiba alta parere. 

Link spre comentariu

Nu am sculele userului "ahegyes ", am doar fierastraie de mana ,flex ,etc ,am taiat fata boxei ,voi folosi parte din jurul basului ,care l-am ingustat , asa va intra mai scufundat in cutie  ,si intors datorita grosimii va face palnia ,la care voi da din mana o forma usor exponentiala .Am gasit un placaj calitativ in podul casei ,de la un TV pe lampi ,va fi fata .

rboxa110.jpg

rboxa210.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Fac un perete retro , multe poze old stuff , pinup girls , reclame vechi de masini ,motociclete ,service,tigari ,Whiskey ,etc ce am gasit mai interesant pe net.Vor fi si pesti de sticla ,ceva mileuri ( daca le gasesc ) cateva cutii cu lampi.....

Pozele sunt luate de pe net ,tiparite pe carton 250g/m2 semimat ,lipita pe carton de 2.5 ,marimea 15x18cm,vopsite.Agatatoare din fir litat recuperat din videorecorder.....

Bucatile cu tema : TUBE...

rkep10.jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am terminat peretele Retro .Intrucat este spre nord ,a primit un design din polistiren expandat , dedesupt 3m patrati de folie aluminiu ( dincolo e fir curent intrare si contor ) 

Imaginile au rame colorate diferit ,sa nu fie plictisitor , unele sunt din lemn lacuit .Temele sunt diverse :PinUp Girls, service ,ulei ,motociclete ,alcool , si...marci tuburi !

Nu m-am straduit sa fie aliniate ,mi se pare mai placut asa .

Si deasupra "sfantul " 81.....:86

rfal10.jpg

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Усилитель a spus:

...........

Si deasupra "sfantul " 81.....:86

rfal10.jpg

Care "sfânt" ... eu văd că are două cornițe ca de drac !  ... :rade:

Glumeam, felicitări pentru peretele retro!

Aparatura din stânga e funcțională? ... chitarele e clar că nu sunt.

Link spre comentariu

Da, sunt functionale, si chitara cu 6 corzi, am luat-o in 1982 la Foto-Muzica. Basul are lipsa o cheie si o coarda. 

Ampliful este Yamaha JX50B, l-am luat la licitatie, ebay. de. 

Mixerul egalizator de deasupra este 

VIVANCO MX 855 EC. 

Orga CASIO merge si ea....

Mai am o chitara bas, Epiphone, cam grea. Asta de pe perete este Reghin, gol si usor, semiacustic, rar. 

Chei de corzi bas sunt la set si cam scumpe..... 

Am un prieten, are "colectie" 16 buc de bas,una si una, modele scumpe, inclusiv una facuta in strainatate la comanda, mi-a dat o cheie de marca, pe gratis, (a fost 40 euro....) Dar e mare si din metal nicicum nu se potriveste. 

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări