Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Philips 22PFL3507H/12

mercenarx

Postări Recomandate

salutare , am pe masa tv-ul din titlu , sasiu TPM9.3E LA, care se restarteaza , astfel :

la alimentarea la retea se aprinde ledulu de st-by (rosu) aprox 6-7 secunde , apoi se stinge si apare logo PHILIPS

dupa cca. 3 secunde se stinge logo , si reapare iar dupa 3-4 secunde , si tot asa , se restarteaza in bucla

am incercat cu softul de pe situl Philips , redenumit upgrade_pkg , apoi redenumit upgrade_loader.pkg (in cazul asta apare "Software in progress..."

iar dupa cca 5 secunde " Upgrade filed! Kindly restart the tv and try again" )

am mai incercat si cu EmptyBurn , degeaba.

poate are cineva binul pentru memorii , rog sa-mi trimita si mie link-ul pe mesaje

multumesc!

Editat de mercenarx
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Tavi a spus:

Ai defect hard

Masoara tensiunea pe conectorul CN410 pinul 3

Aia cu Empty Burn dovedeste ca nu citesti nimic din de ce posteaza

Sau nu intelegi

poti fi putin mai explicit ?

ce anume nu am citit?

tensiunea este in CN4010 (CN410 n-am gasit pe placa)

tensiune pin 3 - 1,15V (logo afisat)

- 0V  (cand dispare logo)

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

Ce se posteaza , cum ce ?

Postarile de pe forum de la depanare ?

Sau te intereseaza doar ce postezi tu ?

Ca pe principiul asta ne intereseaza si pe noi doar ce postam noi , nu mai dam raspunsuri la altii

Aici nu e organizatie de caritate , macar invatati ceva citind tot ce se posteaza , nu stati doar cu mana intinsa

Empty Burn e doar pentru main Novatek =  sasiu TPN

Probabil maine altcineva va incerca update Empty Burn la TPM

la placa ta se masoara pe CN4008

Scoate din circuit tranzistorul Q1012 daca nu ai 3.3V acolo

E pe spatele placii in centru

Editat de Tavi
Link spre comentariu
1 hour ago, mercenarx said:

CN4008 in pin 3 , sunt 3,3 volti permanent - indiferent de manifestarea tv-ului

sa trebuiasca rescris NAND?

Daca ar fi fost busit softul din nand, ar fi trebuit sa plece softul de pe stick, cred ca e ceva hardware, posibil ceva bilute dezlipite pe la procesor...scoate radiatorul si fai un reflow organizat.

Mai merge cum mergea la inceput sau l-ai stricat mai rau cu softurile de pe stick?

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Costica Tv a spus:

Daca ar fi fost busit softul din nand, ar fi trebuit sa plece softul de pe stick, cred ca e ceva hardware, posibil ceva bilute dezlipite pe la procesor...scoate radiatorul si fai un reflow organizat.

Mai merge cum mergea la inceput sau l-ai stricat mai rau cu softurile de pe stick?

nu s-a intamplat nimic cu softurile de stick , are aceleasi simptome (restart in bucla)

am dat si cu aer cald 30 de secunde la 220 grade , ca sa vad daca se schimba ceva , dar fara rezultat..

as incerca si sa rescriu nand , dar nu am soft (am gasit ceva soft pentru nand , dar de 19 inch)

Link spre comentariu

sursa asta : 715G5309-P0AW21-0020 , are pe bara de 12 volti , marcat pe placa16 volti (pentru diagonale mai mari cred).

mi-am amintit ca nu am vizualizat riplul ( care se face printre primele verificari) , si ce sa vezi : un riplu cat casa de 300mV

atat Tavi cat si Costica au avut dreptate : a fost un defect de hard , iar nand-ul nu era corupt .

imi pun cenusa in cap , si recunosc ca ma grabesc uneori ca musca in c..u calului...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări