Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bara de ferita

Dan55

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

4

• Dan55

4

• SKGXG

2

• legionaru

1

Top autori în acest subiect

V-am sugerat sa cautati la Talciocul radioamatorilor sau pe saitul radioamatorilor din RO.Imposibil sa nu aiba cineva.Si daca e mai lunga se taie.

Link spre comentariu

Nu vreau sa nimeresc pe langa da...nu se pot lipi cap in cap doua bucati de ferita?Cat de mult s-ar strica proprietatile noii bare?Pun chestia asta findca am vazut la rusi cum rupeau torul de ferita in doua,bobinau pe ambele parti sarma si apoi le lipeau la loc.

Link spre comentariu

Dacă aveţi două bare de acelaşi tip, se pot lipi fără probleme ,,cap în cap,, cu superglue, prin presare puternică şi ulterior înfăşurare peste lipitură cu folie kapton sau ceva subşire şi rezistent, pentru a împiedica ruperea accidentală.Dacă se doreşte o joncţiune mai sigură din punct de vedere mecanic, se vor prelucra prin polizare pe jumătate din grosime  cam 1 cm la unul din capete ambele jumătăţi, pentru o îmbinare suprapusă, care e mult mai sigură dar care cere o precizie ridicată de realizare.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări