Mihai Mogîldea Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Buna ziua! Problema la acest laptop a apărut după ce l-am scapat cu portu de alimentare in jos si a crăpat protectia din (plastic) dintre + si -. Pe moment nu mi am dat seama si cand am introdus cablu de alimentare in port nicio reacție, nici led. L.am desfacut iar pe diodele si un condensator de la incarcare imi da in scurt precizez la le am dat jos si sunt bune. Stie cineva ce ar mai trebui sa verific? Ma gandesc sa nu fie chip de incarcare da nu stiu care din ele ar fi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 (editat) De unde stii ca ar fi un cip ? Editat Februarie 14, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Mihai Mogîldea Postat Februarie 14, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2020 1. Fiindcă am măsurat tot si nu gasesc nimic in scurt. 2. Am 2 sau 3 chipuri, nu mai stiu sigur in dreptul bateriei. Apropo toate diodele din jur imi dau in scurt, chiar si cea de la procesor. Link spre comentariu
Mihai Mogîldea Postat Februarie 24, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2020 Posibil sa ma înșel in legatura cu cipurile alea? Ar fi alta problema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum