Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postal 3

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

13

• attilaa0

6

• dan cod

3

• validae

2

Top autori în acest subiect

Acum 41 minute, TRIFAN a spus:

Eu am vazut undeva ca se poate citi EMMC-uri cu ponyprogul ,si citeste/scrie un emmc de 3,7gb , in mai putin de 5 minute ,ce ziceti ?

Eu spun ca se poate citi eMMC-ul si cu lupa :d

Link spre comentariu
Acum 13 ore, gabiz_ro a spus:

CMD si DAT0 necesita pull-up prin 10k si SCK necesita pull-down prin 10k

adica CMD si DAT0 10k la 3,3 volti si SCK 10k la masa

Link spre comentariu

Eu nu inteleg de unde cunoaste eMMC postal3, asta stie doar eeprom, spi si VCTXXX, cu modificare hard, nu zic ca nu ar merge...dar trebuie soft !!!, de unde soft ???

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica Tv a spus:

Eu nu inteleg de unde cunoaste eMMC postal3, asta stie doar eeprom, spi si VCTXXX, cu modificare hard, nu zic ca nu ar merge...dar trebuie soft !!!, de unde soft ???

Si-nca o chestie ,daca RT sau TNM ,dureaza programarea mult ,cu Postal cat o sa dureze , s-ar putea sa vand easy jtag daca mere cu Postal

Link spre comentariu

Citirea oricum, se face pe o singura linie de date DAT0 probabil va dura cateva ore sa citeasca un eMMC complet.

Soft e din softul lui.

Settings > Other > bifezi JTAG/SPI > selectezi eMMC (ai optiuni Atmel AVR,KB9012,eMMC si MIPS)

Mai departe ... nu stiu ca nu l-am folosit.

Inafara de functiile de baza doar Atmel AVR am folosit recent sa scriu o versiune mai noua in USBASP

Link spre comentariu

Pana acum am versiunea 8 pentru eMMC so citeste pana la 2Gb deci nu cuprinde toata gama de eMMC, cine nu are versiunea sa spuna si o pun eu aici, nu stiu care sunt pini de la programator pentru eMMC, stie cineva?

Gata am gasit

conectarea la eMMC:
MOSI => CMD, MISO => DAT0, SCK => SCK
si trebuie sa fie extinsa de 10 k pentru CMD, DAT0 si pull-down pentru SCK.
Începeti cu butonul „SetISP”.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Buna...detin programatorul de la userul taxdoru...daca se poate sa imi spuneti si mie daca pot citit  ST M95128-W eeprom? In care soclu trebuie bagat?

Multmesc

Link spre comentariu
Acum 14 minute, catalin004 a spus:

Buna...detin programatorul de la userul taxdoru...daca se poate sa imi spuneti si mie daca pot citit  ST M95128-W eeprom? In care soclu trebuie bagat?

Multmesc

Buna ziua. Se pune in soclul 25xxx.Se selecteaza jos Spi flash, si la settings se bifeaza eeprom, apoi se cauta in lista M25P128, ca asa apare. Si se da Read. 

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări