attilaa0 Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 (editat) Acum 12 ore, Florinel TV a spus: Conectarea postal3 la emmc Și conectarea la eMMC: MOSI => CMD, MISO => DAT0, SCK => SCK Și trebuie să fie extinsă de 10 k pentru CMD, DAT0 și pull-down pentru SCK. Începeți cu butonul „SetISP”. programul pentru emmc Postal3_emmc_v8.rar 415 kB · 10 downloads De aici am descarcat ,dar nu e softul potrivit.iata si dovada . Am intrat pe situl rusesc unde am descarcat versiune emmc v3 pana la ultimul si orice as face tot postal3 se deschide ,de programul emmc nu se vede nimic.Care o fi cauza?Se poate uploda programul cel bun? Editat Februarie 20, 2020 de attilaa0 Link spre comentariu
zvasile Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Acum 19 minute, attilaa0 a spus: Oi fi eu chior dar am descarcat programul din arhiva trimisa,si cand am deschis a aparut programul normal postal 3.Credeam ca e o gluma.De aici:https://www.elforum.info/applications/core/interface/file/attachment.php?id=160710 trebuie inlocuit fisierul SiUSB.Xp.dll. ia incercati acum.... Postal 3 (eMMC).rar Link spre comentariu
attilaa0 Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Chiar acum, zvasile a spus: trebuie inlocuit fisierul SiUSB.Xp.dll. ia incercati acum.... Postal 3 (eMMC).rar 354 kB · 0 downloads Va multumesc!acuma e in regula. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2020 1 2 3 4,5,6 7 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Sunt curios ce veți putea citi și scrie ok cu el. Am postal3 demult dar e pe serial și nu îl mai pot folosi fiindcă nu am port serial la calc și un adaptor bun nu am găsit. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Păi ultimele variante Postal 3 sunt pe USB....că RS232 e pe cale de dispariţie deja. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 21, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2020 Acum 30 minute, dan cod a spus: Sunt curios ce veți putea citi și scrie ok cu el. Am postal3 demult dar e pe serial și nu îl mai pot folosi fiindcă nu am port serial la calc și un adaptor bun nu am găsit. Postal 3 este pe USB, ori ai uitat ca nu lai folosit demult, ori ai Postal 2 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Nu l-am folosit de mult timp e adevărat. Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Asa arata, de la Taxdoru.cablu de imprimanta la port usb laptop Eu il folosesc aproape zilnic, si azi si a facut treaba. Softul pt emmc este ok( ieri aparea ca la spi). Asteptam sa vedem ce se poate scrie corect cu el. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 21, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2020 Da este un programator ok, ca merge mai lent nui bai dar scrie si citeste ok memorile spi sau eeprom, atunci este un super programator, acum sa aflam ca merge si la emmc, atunci chiar ca este un programator super ok, nu mai spun de memorile KB, Atmega etc. ca stie de mai multe Link spre comentariu
David Lungu Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 puteti pune va rog link pentru download postal3 emmc .va rog Link spre comentariu
David Lungu Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 am facut tot ce scrie aici dar nu merge Connection opened . - Device Mode 0 No Answer ! usb-device closed. Last state errors: - no errors . - state = Idle . - not_ready_for_data Connection opened . - DAT0 BUSY ! usb-device closed. Config Load Success. SiUSBXp.dll loaded . New style Dll in use ... Count of USB-devices = 1 Num of device to use = 0 Connection opened . - Device Mode 0 No Answer ! usb-device closed. Last state errors: - no errors . - state = Idle . - not_ready_for_data Connection opened . - DAT0 BUSY ! usb-device closed. care sa fie problema? Link spre comentariu
costymio Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 (editat) Am vazut la rusnac ca facuse doua strapuri pe procesor dar nu se deslusea bine! http://teleservis.com.ua/forum/viewtopic.php?t=386 Editat Martie 21, 2021 de costymio Link spre comentariu
stefank Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 plus ca postal de la taxdoru are un alt layout , probabil o alta versiune de harware Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 (editat) Imi aminteam ca vazusem asta pe elforum si intre timp am dat de mesajul producatorului, sa spun asa,pe alt forum. link eevblog Citat For eMMC support need short connection: PB2(SS) to PD5 and PB5(SCK) to PD6. (on AtMega, see datasheet for pinout) And connection to eMMC: MOSI=>CMD, MISO=>DAT0, SCK=>SCK And must be 10k pull-up for CMD,DAT0 and pull-down for SCK. Begin with "SetISP" button. In traducere suna cam asa Pentru eMMC trebuie sa faci doua strap-uri PB2 cu PD5 si PB5 cu PD6,vezi in functie de ce Atmega ai pinii din datasheet. Conectarea se subintelege. MOSI=>CMD, MISO=>DAT0, SCK=>SCK (CLK) CMD si DAT0 necesita pull-up prin 10k si SCK necesita pull-down prin 10k Editat Martie 31, 2021 de gabiz_ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum