Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme invertor ccfl CEM-1-97 T871029.14

attilaa0

Postări Recomandate

Inca o data, cu ce l-ai ajutat pe colegul Attila?  De ce nu deschizi un topic cu teoria supravietuirii din depanare? Cati ani ai?  Eu am inceput depanarea cu tv Venus, E47, Dacia si acum trebuie sa-mi tina lectii de depanare orice individ ascuns in spatele unui nickname?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

6

• Gabriel_S

5

• validae

3

Top autori în acest subiect

@Miticamy.Multumesc de raspuns am 2 osciloscoape ,si folosesc pentru parti de audio mai mult ,la depanarea amplificatoarelor.Problema e ca nu apuc sa masor oscilatorul ca la punerea in functiune a tv-ului se ard alte 2 feturi.Pana la urma voi schimba oscilatorul OZ.dar cum am spus astept piesele.

Link spre comentariu

D-le, se pare ca nu prea va intereseaza profilul colegilor, pe foarte multi ii intereseaza doar profitul. De 10 ani scriu in pustiu pe forum, ma simt ca o fantoma ce bantuie fara rost. Tocmai ca sunt intrun fel profilat pe surse sfaturile mele sunt cu tinta precisa. O sarcina inductiva sau un transformator solicita in mod deosebit un tranzistor daca au nereguli la bobinaj sau comanda este gresita. De aceea se verifica intai comanda punand o sarcina rezistiva sau intrerupand alimentarea de forta. Mai exista apoi inserierea unei rezistente pe alimentarea de forta. Cum sa se arda mos-urile daca nu au alimentare in drena?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări