stefanpecsi Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 Buna tuturor!Am o sursa busita,cam destul de bine,din tv Philips,model.43PFT4112/12,sursa.715G8991-001-000-004Y .Sint multe piese mici,smd,arse,care nu se mai vede ce o fost,mosfetul era dus,intra in scurt condensatorii aceia albastrii,fiindca nu sint de alea mai solide,mari si din pacate fac ravagii.Am mai intilnit si in alte surse,ca si-au facut de cap,au intrat in scurt,si au busit bine sursa!Am nevoie de o schema pentru aceasta sursa,va rog mult,daca are cineva!Multumesc mult! Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Februarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2020 Atasez poze... Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 (editat) In graba ta de a posta o mie de cuvinte fara rost , ai uitat sa spui codul sursei Si s-a mai spus , la Philips spuneti INTOTDEAUNA si sasiul de pe eticheta sa nu pierdem noi timpul sa cautam pe net ... edit later = qed - sursa nu e sursa ci se afla pe placa de baza si codul era gresit Pages from TPN17.1E LA.pdf Editat Februarie 12, 2020 de Tavi Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Februarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2020 TPN17.1E LA,codul sursei nu e acela de pe placa? Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Nici acum nu vezi ca l-ai postat gresit ? Cu placere Nu stiu de ce mai pierd timpul uneori Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Februarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2020 Multumesc frumos,domnu Tavi.Nu ma pricep intotdeauma cu codurile astea de placa si sasiurile...O sa incerc sa repar sursa... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Acum 1 oră, Tavi a spus: Nici acum nu vezi ca l-ai postat gresit ? Cu placere Nu stiu de ce mai pierd timpul uneori Lasatil Domn. Tavi ca a gresit si el, acum trebuie sa il pedepsim pentru ca a gresit codul de doua ori, si in titlu dar si in topic, dar macar a pus poze si atunci este bine, alti nu dau nume, gresesc si nici macar nu pune poze sa se vada, acest coleg sa stiti ca este un om deosebit, am avut buna placere sa comunic cu el la diferite tv-uri cu diferite defecte si este un om corect, chiar i-am si scris niste emmc-uri la niste placi cand nu a avut RT809H, si sa dovedit un om corect din toate punctele de vedere Link spre comentariu
megabit Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Circuitul integrat PF6005 se defecteaza odata cu tranzistorul . Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Februarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2020 Da,si acel circuit a pocnit,il schimb tot si masor tot,stiu la surse cum este,daca unul ramine defect,s-ar putea sa lucrezi pe degeaba...pusca iar toate!De aceea trebuie schrma,si inlocuite la fix ce a fost acolo..merci... Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Februarie 16, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2020 S-a rezolvat cu sursa ,merge tv-ul,e ok si tensiunile.S-a schimbat tot ce era ars.Multumesc de schema mult!Numarul acela gresit din titlu eu nu o pot corecta,sa puna un -1-administratorul. Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 sursa a avut defecte urmatoarele , pe care le-am schimbat : - - - etc asta ca sa foloseasca si altcuiva topicul , nu doar celui care cere mai am putin si renunt la acest forum , ca doar ma enervez fiecare isi vede doar interesul lui Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Februarie 16, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2020 Bine,asa am sa fac la urmatorul,asta a plecat deja...Mosfetul,circuitul integrat,rezistente smd sau ars. Link spre comentariu
djgeorge2k Postat Februarie 27, 2020 Partajează Postat Februarie 27, 2020 Salut! Unde ai gasit PF6005? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 27, 2020 Partajează Postat Februarie 27, 2020 (editat) PF 6005 < = > LD5532 , montat ieri si e ok . Se schimba : Isense , tranzistor , 47 ohm , dioda , 10 ohm din poarta si integratul , se testeaza cu becul . Evident daca nu se masoara si se identifica corect piesele avariate . Nu uitati de condensatorul paralel pe dioda din mos . Editat Februarie 27, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum