Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema sursa Philips 715G8991-C01-000-004Y

stefanpecsi

Postări Recomandate

Buna tuturor!Am o sursa busita,cam destul de bine,din tv Philips,model.43PFT4112/12,sursa.715G8991-001-000-004Y .Sint multe piese mici,smd,arse,care nu se mai vede ce o fost,mosfetul era dus,intra in scurt condensatorii aceia albastrii,fiindca nu sint de alea mai solide,mari si din pacate fac ravagii.Am mai intilnit si in alte surse,ca si-au facut de cap,au intrat in scurt,si au busit bine sursa!Am nevoie de o schema pentru aceasta sursa,va rog mult,daca are cineva!Multumesc mult!

Link spre comentariu

In graba ta de a posta o mie de cuvinte fara rost , ai uitat sa spui codul sursei

Si s-a mai spus , la Philips spuneti INTOTDEAUNA si sasiul de pe eticheta sa nu pierdem noi timpul sa cautam pe net

...

edit later = qed - sursa nu e sursa ci se afla pe placa de baza si codul era gresit

Pages from TPN17.1E LA.pdf

Editat de Tavi
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Tavi a spus:

Nici acum nu vezi ca l-ai postat gresit ?

Cu placere

Nu stiu de ce mai pierd timpul uneori

Lasatil Domn. Tavi ca a gresit si el, acum trebuie sa il pedepsim pentru ca a gresit codul de doua ori, si in titlu dar si in topic, dar macar a pus poze si atunci este bine, alti nu dau nume, gresesc si nici macar nu pune poze sa se vada, acest coleg sa stiti ca este un om deosebit, am avut buna placere sa comunic cu el la diferite tv-uri cu diferite defecte si este un om corect, chiar i-am si scris niste emmc-uri la niste placi cand nu a avut RT809H, si sa dovedit un om corect din toate punctele de vedere

Link spre comentariu

Da,si acel circuit a pocnit,il schimb tot si masor tot,stiu la surse cum este,daca unul ramine defect,s-ar putea sa lucrezi pe degeaba...pusca iar toate!De aceea trebuie schrma,si inlocuite la fix ce a fost acolo..merci...

Link spre comentariu

S-a rezolvat cu sursa ,merge tv-ul,e ok si tensiunile.S-a schimbat tot ce era ars.Multumesc de schema mult!Numarul acela gresit din titlu eu nu o pot corecta,sa puna un -1-administratorul.

Link spre comentariu

sursa a avut defecte urmatoarele , pe care le-am schimbat :

-

-

-

etc

asta ca sa foloseasca si altcuiva topicul , nu doar celui care cere

mai am putin si renunt la acest forum , ca doar ma enervez

fiecare isi vede doar interesul lui

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

PF 6005 < = > LD5532 , montat ieri si e ok .

Se schimba : Isense , tranzistor , 47 ohm , dioda , 10 ohm din poarta si integratul , se testeaza cu becul .

Evident daca nu se masoara si se identifica corect piesele avariate .

Nu uitati de condensatorul paralel pe dioda din mos .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări