cudalb george Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 AM la o placa de sunt pentru iesire catre casti un amplificator cu 2 buc MOSFET 12W35 la care am gasit ca ar fi echivalent cu 2N7002. Schema o gasiti in poza anexata. Problema este ca nu functioneaza amplificarea cu toate ca am semnal bun la intrarea in amplificator. Care ar fi problema? Link spre comentariu
alf Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 Schema este gresita. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 Acela nu-i amplificator ci întrerupator (poarta). Link spre comentariu
cudalb george Postat Februarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2020 Eu am desenat gresit tinand cont ca ar fi fost 2N7002, dar se pare ca nu sunt. Pe aceiasi placa am gasit doi tranzistori care nu erau in scurt si i-am pus pe un canal de iesire la mufa jack si a mers. Problema mea ese acum ce echivalenta are acest 12W35. Am masurat pe dioda acest tranzistor si cu minusul in centru are 608 cu un pin si 217 cu al doilea pin, dar in ambele directii, probabil are o dioda ceva intre cei doi pini. Voi ce parare aveti?...ce tip de mosfet ar putea fi? Link spre comentariu
alf Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Se gaseste pe net o discutie in care un spaniol spune ca a inlocuit 12W35 cu SI2300DS. Cauta orice MOS N-Ch in capsula SOT 23-3 cu caracteristicile astea https://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/755690/TFUNK/SI2300DS.html Link spre comentariu
cudalb george Postat Februarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2020 Da intradevar este un switch cu doua mosfet-uri si am gasit pe o poza cu o placa identica ca ar fi K72 care este echivalent cu 2N7002K. Am comandat pe TME si o sa vad daca functioneaza. Multumesc pentru ajutor alf. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum