Vizitator andrei_art Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 din cate am inteles eu, nu se pot inseria boxe ce au filtru pasiv pe ele... asa ca va rog sa-mi explicati si mie de ce...ca nu prea inteleg care-i matematica... doar mediile...inaltele nu intra in discutie fiind filtrate prin condensatori si astfel nu au rezistenta...ramanand dif. de bass care sunt montate direct ca ele dau impedanta...si cateodata mai au si cate o bobina in serie...de regula <1 ohm (asa am vazut in multe cazuri) Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Cine ti-a spus asta? Se pot inseria si boxe diferite dar avind aceeasi impedanta, ideal e totusi sa ai perechi identice. Link spre comentariu
Vizitator andrei_art Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 am vazut pe aici pe undeva :smt005 ...nu mai conteaza... si eu ma gandeam ca se poate dar dupa ce am vazut postul ala nu mai stiam ce sa cred; multumec pentru raspuns :smt006 Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Daca sint diferente constructive mari intre boxe e posibil sa se modifice cumva raspunsul in frecventa al difurilor, dar din ce am facut eu , nu am sesizat diferente auzibile. :supz: Link spre comentariu
Vizitator andrei_art Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 pai tocmai..nici eu nu am sesizat...dar ma temeam sa nu se intample ceva cu filtrele si sa ma lase boxele :smt003 (bine ca la inserierea boxeloc cu filtre diferite am observat o "atenuare a puterii" la boxa "a doua"...adica se auzea mai incet) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum