Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inserierea boxelor cu filtru

Vizitator andrei_art

Postări Recomandate

Vizitator andrei_art

din cate am inteles eu, nu se pot inseria boxe ce au filtru pasiv pe ele... asa ca va rog sa-mi explicati si mie de ce...ca nu prea inteleg care-i matematica... doar mediile...inaltele nu intra in discutie fiind filtrate prin condensatori si astfel nu au rezistenta...ramanand dif. de bass care sunt montate direct ca ele dau impedanta...si cateodata mai au si cate o bobina in serie...de regula <1 ohm (asa am vazut in multe cazuri)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

• zal

zal 2 postări

Vizitator andrei_art

am vazut pe aici pe undeva :smt005 ...nu mai conteaza... si eu ma gandeam ca se poate dar dupa ce am vazut postul ala nu mai stiam ce sa cred; multumec pentru raspuns :smt006

Link spre comentariu
Vizitator andrei_art

pai tocmai..nici eu nu am sesizat...dar ma temeam sa nu se intample ceva cu filtrele si sa ma lase boxele :smt003 (bine ca la inserierea boxeloc cu filtre diferite am observat o "atenuare a puterii" la boxa "a doua"...adica se auzea mai incet)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări