Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dunga verticala Philips 43PUH4900/88

lauriacob67

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergionel

3

• lauriacob67

3

• Costica Tv

3

• iuliantv

2

doar sergiu ma cheama,ionel s a tras concluzia ca ar veni de la sergionel.asa imi spuneau colegii de facultate,Sergione.

ps.alextv,ai editat mesajul dar cred ca nu l ai mai trimis sau a fost sters.

Editat de sergionel
Link spre comentariu

@sergionelNu e nicio problemă dacă vă faceţi reclamă pe forum, eu chiar vă recomand să postaţi la Servicii Electro-Job un topic unde să vă prezentaţi (eventual cu poze) ce lucrări puteţi face.Marea majoritate a colegilor care ajută cu sfaturi forumul sunt depanatori de profesie, şi e normal să dorească să-şi atragă clienţi.Anumite postări sunt şterse fiindcă se deviază de la subiectul topicului. Deranjant e când reclama se face în mod ,,mascat,, pe un topic nepotrivit adică nu dai un sfat cui îl cere, ci dai de înţeles că îl poţi rezolva doar la atelier.Deci puteţi să vă faceţi reclamă cât doriţi, dar nu pe topicuri unde se cer informaţii ajutătoare de către cei ce doresc să-şi rezolve singuri o problemă.Că oricum, dacă dau rateu, tot la atelier ajung...

Link spre comentariu

multumesc,am inteles asta, dar nu am inteles de ce nu  mai apare mesajul lui alex tv? a postat, a editat apoi mesajul a disparut complet.sau poate  gresesc eu si l a sters el.

Link spre comentariu
Acum 25 minute, sergionel a spus:

multumesc,am inteles asta, dar nu am inteles de ce nu  mai apare mesajul lui alex tv? a postat, a editat apoi mesajul a disparut complet.sau poate  gresesc eu si l a sters el.

L.am sters...insa am vrut sa zic, ca  e bine ca va.ti dotat cu masina profesionala, pe toata zona Bucurestiului si in general sudul tarii. Eu locuind in partea e vest a tarii, regret ca nu am pe cineva in Vest cu aceasta masina. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări