Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema TV LCD Sony KDL-32P3000

Mihainic93

Postări Recomandate

Buna ziua, 

Dupa ce se incalzeste, TV-ul Sony KDL-32P3000 pe care-l detine bunica mea, a inceput sa manifeste urmatoarea problema:

Timp de cateva secunde displayul se face negru si face un switch de pe intrarea in care functioneaza in mod normal ( EXT1-este folosit cu un receiver dolce) catre modul TV, iar apoi, iarasi switch catre EXT-1.  Cu cat televizorul functioneaza mai mult, cu atat frecventa switch-ului descris mai sus este mai mare. 

S-a intalnit cineva cu aceasta problema? 

Imi puteti spune, va rog, ce ar trebui verificat? 

Va multumesc anticipat,

Mihai

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihainic93

7

• Florinel TV

7

• bobo

1

• Gabriel_S

1

Top autori în acest subiect

Acum 15 minute, YO9IGS a spus:

Verifica tastele, e vreuna oxidata

multumesc pentru raspuns. Taxele acelea de pe TV? Daca ar fi oxidata tasta de input cred ca dupa EXT-1 ar urma EXT-2, pana la 4, doar EXT1-TV-EXT1.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Mihainic93 a spus:

multumesc pentru raspuns. Taxele acelea de pe TV? Daca ar fi oxidata tasta de input cred ca dupa EXT-1 ar urma EXT-2, pana la 4, doar EXT1-TV-EXT1.

Schimba tastele si nu mai pune intrebari, schimbale pe tate, stie colegu ce spune

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Florinel TV a spus:

Schimba tastele si nu mai pune intrebari, schimbale pe tate, stie colegu ce spune

Multumesc pentru sfat, dar in acelasi timp tin sa va spun ca nu sunt de acord cu "nu mai pune intrebari". 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Mihainic93 a spus:

Acum 30 minute, Mihainic93 a spus:

Multumesc pentru sfat, dar in acelasi timp tin sa va spun ca nu sunt de acord cu "nu mai pune intrebari". 

De ti-am spus sa nu mai pui intrebari de acest gen, colegu t-ia dat rezolvarea, intrebarea ta consta in raspunsul meu acum, un buton daca este oxidat nu o sa faca contact perfect ca cum apesi pe el ci face cu cativa omi si atunci sare pe surse cum face el contact acum face cu 10 omi de exemplu peste ceva timp face cu 20 om si tot asa si tv-ul sare de pe o intrare pe alta pe sarite si nu la rand cu ca si cum apesi de buton, din aceasta cauza nu vreau sa spun ca sunteti incapatinati si nu ascultati de sfaturile unui meserias

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Vad ca nu esti de meserie, daca erai de meserie atuci nu mai intrebai si schimbai pe lc, de alta data nu ai sa mai primesti raspuns, cel putin de la mine, ma mancat undeva sa iti raspund, dar de acum sunt :secret la useri noi veniti

Link spre comentariu
Acum 54 minute, Florinel TV a spus:

Vad ca nu esti de meserie, daca erai de meserie atuci nu mai intrebai si schimbai pe lc, de alta data nu ai sa mai primesti raspuns, cel putin de la mine, ma mancat undeva sa iti raspund, dar de acum sunt :secret la useri noi veniti

Dupa cum ati vazut, pentru partea ok a raspunsului chiar v-am multumit, la fel  cum va multumesc si pentru explicatie. Cred ca asemenea raspunsuri sunt binevenite, pe cand cea dea doua parte a avut un aer de superioritate care nu-si are rostul aici. Intr-adevar, daca eram de meserie, nu intrebam si schimbam direct. Eu credeam ca asta este rostul forumului, adica sa se ofere si sa se primeasca ajutor. Nu cred ca nimeni le-a stiut pe toate de la inceput. 

Link spre comentariu

Normal ca din aceasta cauza este forumul sa ajutam, si la randu nostru sa fim ajutati, dar ai primit raspuns de la un meserias, atunci trebuie sa fai ce spune el ca nu a dat un raspuns aiuria doar sa se afle in treaba sau sa te incurce

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Florinel TV a spus:

Normal ca din aceasta cauza este forumul sa ajutam, si la randu nostru sa fim ajutati, dar ai primit raspuns de la un meserias, atunci trebuie sa fai ce spune el ca nu a dat un raspuns aiuria doar sa se afle in treaba sau sa te incurce

Total de acord. asa voi face. Imi pare rau daca reactia mea a fost putin acida. nu am vrut sa fie asa. In weekend, cand voi ajunge la bunica mea, voi incerca sa curat tastele si revin cu un feedback. Toate cele bune va doresc!

Link spre comentariu
Acum 27 minute, Mihainic93 a spus:

Total de acord. asa voi face. Imi pare rau daca reactia mea a fost putin acida. nu am vrut sa fie asa. In weekend, cand voi ajunge la bunica mea, voi incerca sa curat tastele si revin cu un feedback. Toate cele bune va doresc!

Daca nu le schimbi nu faci nimic cu curatatul, daca le cureti tot va face problema, lasa ca nu are nimic, cateodata mai reactionam si noi asa crud ca de la atata munca numai cu mintea si cu capul in televizoare, trebuie sa ne crezi si pe noi, cere ajutor si daca pot te voi ajuta, sper sa rezolvi problema, succes iti doresc

Link spre comentariu

Daca aceste " butoane" sunt pe o placuta separata ,adica nu se afla pe placa de baza, este suficient sa deconectati conectorul dintre placuta cu butoane si placa de baza.in acest fel vor deveni inactive toate aceste butoane si veti putea " manevra" aparatul doar din telecomanda.

Link spre comentariu
Acum 13 ore, bobo a spus:

Daca aceste " butoane" sunt pe o placuta separata ,adica nu se afla pe placa de baza, este suficient sa deconectati conectorul dintre placuta cu butoane si placa de baza.in acest fel vor deveni inactive toate aceste butoane si veti putea " manevra" aparatul doar din telecomanda.

Va multumesc tare mult pentru sfat! 

Probabil, pana la gasirea unor noi butoane, aceasta va fi rezolvarea . 

Link spre comentariu
Acum 13 ore, bobo a spus:

De obicei senzorul ir este montat pe lacuta cu butoane, daca este asa cum spun atunci nu va merge telecomanda, trebuie date jos butoanele in acest caz de pe placuta

Link spre comentariu

Din ce imi aduc aminte, Senzorul IR este in partea de jos a TV-ului, iar butoanele sunt asezate central, deasupra. 

Tinand cont ca cele 2 elemente sunt asezate in extremitati opuse exista sansa sa fie conectate intre ele?

Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări