Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

motor banda de alergare

POLAKU2002

Postări Recomandate

Buna ziua am probleme cu 2 motoare la benzile de alergare...sunt motoare magnetice permamnente la 220v continuu....are doar 2 fire si arata scurt circuit...are cineba idee despre cum sunt facute sau cum se pot repara sau daca se ocupa cineva cu asa fel de reparatii...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• POLAKU2002

3

• doru3160

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai bine le probezi separat, fara sarcina, cu tensiune variabila. Posibil la ohmetru sa te pacaleasca. De regula pica mai repede comanda decat motorul la jucariile astea.

Link spre comentariu

DT350B   3,5HP 220V 7,8A RPM4800,....mia ars 2 module de comanda pina sa imi dau seama ca motorul poate fii problema...am masurat pe firele ce intra in motor cu ohmetru si am 0....sirma cum se spune...

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu

Păi e normal să dea o rezistenţă mică, acolo ai sârmă destul de groasă şi relativ puţine spire.Ai desfăcut capacul vreunui motoraş, să vezi cum se prezintă rotorul ? Poţi să-l testezi cu metoda prezentată pe topicul de la Electrocasnice.Dar trebuie să-l înseriezi cu un bec de far auto şi ca sursă un acumulator auto.

Editat de validae
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am masurat pe un motor functional si am 17 ohmi iar pe celellate arse 5 ohmi...ma gindesc la igt schimbate...originalul era igbt 600v 30 amperi si eu am pus 600v 40amperi...ar fii posibil ca igbt de putere mai mare sa le fii ars...totusi la o banda functioneaza normal aceelasi igbt

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări