POLAKU2002 Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Buna ziua am probleme cu 2 motoare la benzile de alergare...sunt motoare magnetice permamnente la 220v continuu....are doar 2 fire si arata scurt circuit...are cineba idee despre cum sunt facute sau cum se pot repara sau daca se ocupa cineva cu asa fel de reparatii... Link spre comentariu
validae Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Au rotorul bobinat, se pot rebobina ca orice alt motor.Deşi ar fi recomandabil să le înlocuieşti cu altele noi.Nu au niciun cod marcat pe ele ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Mai bine le probezi separat, fara sarcina, cu tensiune variabila. Posibil la ohmetru sa te pacaleasca. De regula pica mai repede comanda decat motorul la jucariile astea. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Ceva detalii, modelul benzii de alergare, o poză cu motorul în cauză ? Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Februarie 9, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2020 (editat) DT350B 3,5HP 220V 7,8A RPM4800,....mia ars 2 module de comanda pina sa imi dau seama ca motorul poate fii problema...am masurat pe firele ce intra in motor cu ohmetru si am 0....sirma cum se spune... Editat Februarie 9, 2020 de POLAKU2002 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 (editat) Păi e normal să dea o rezistenţă mică, acolo ai sârmă destul de groasă şi relativ puţine spire.Ai desfăcut capacul vreunui motoraş, să vezi cum se prezintă rotorul ? Poţi să-l testezi cu metoda prezentată pe topicul de la Electrocasnice.Dar trebuie să-l înseriezi cu un bec de far auto şi ca sursă un acumulator auto. Editat Februarie 9, 2020 de validae Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Februarie 18, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2020 (editat) Am masurat pe un motor functional si am 17 ohmi iar pe celellate arse 5 ohmi...ma gindesc la igt schimbate...originalul era igbt 600v 30 amperi si eu am pus 600v 40amperi...ar fii posibil ca igbt de putere mai mare sa le fii ars...totusi la o banda functioneaza normal aceelasi igbt Editat Februarie 18, 2020 de POLAKU2002 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum