ctepeo Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Este vorba despre o casă de marcat (de fapt s-ar putea să fie 2) pe care doresc să o (le) aduc din Germania - în funcţie de bani şi de disponisibilitea celor care s-ar putea să treacă între Hamburg şi Berlin, respectiv Stuttgart şi Leipzig. De ce din Germania? Pentru că acel model de casă de marcat electromecanică ('Ratus'-A20) care a fost folosit şi în România nu am reuşit să-l găsesc la vânzare deloc în România (le-au mascrat în duşmănie) şi dacă găsesc, probabil preţurile vor fi extrem de mari. Aşa că soluţia rămâne Germania, unde găsesc şi la 20-40 Euro (una în stare proastă am găsit gratis), dar din păcate curierul ar costa prea mult. Mai multe detalii pe mesaj privat, căci dacă dau link spre site-ul unde le-am găsit, se poate considera reclamă... (conform regulamentului forumului). Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 18, 2020 Partajează Postat Februarie 18, 2020 De ce nu aduci una sau doua din Lituania? Link spre comentariu
ctepeo Postat Februarie 27, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2020 (editat) Simplu: în Germania găsesc o parte din modelele ce au fost aduse la noi în perioada comunistă. În afară de 'Ratus' A-20 am identificat şi unele modele de "Secura". Şi în Germania am găsit şi "Sweda" (Suedeze, s-au folosit şi pe la noi). Editat Februarie 27, 2020 de ctepeo Link spre comentariu
Postări Recomandate