Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine mă poate ajuta cu adusul unei case de marcat din Germania?

Postări Recomandate

Este vorba despre o casă de marcat (de fapt s-ar putea să fie 2) pe care doresc să o (le) aduc din Germania - în funcţie de bani şi de disponisibilitea celor care s-ar putea să treacă între Hamburg şi Berlin, respectiv Stuttgart şi Leipzig. De ce din Germania? Pentru că acel model de casă de marcat electromecanică ('Ratus'-A20) care a fost folosit şi în România nu am reuşit să-l găsesc la vânzare deloc în România (le-au mascrat în duşmănie) şi dacă găsesc, probabil preţurile vor fi extrem de mari. Aşa că soluţia rămâne Germania, unde găsesc şi la 20-40 Euro (una în stare proastă am găsit gratis), dar din păcate curierul ar costa prea mult.

Mai multe detalii pe mesaj privat, căci dacă dau link spre site-ul unde le-am găsit, se poate considera reclamă... (conform regulamentului forumului).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Simplu: în Germania găsesc o parte din modelele ce au fost aduse la noi în perioada comunistă.

În afară de 'Ratus' A-20 am identificat şi unele modele de "Secura". Şi în Germania am găsit şi "Sweda" (Suedeze, s-au folosit şi pe la noi).

Editat de ctepeo
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări