Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

orion-32sa19rd

smd-man

Postări Recomandate

Buna ziua. Problema pe care o voi expune va parea hazlie, dar nu e asa. Un amic si-a cumparat doua bucati tv-uri modelul din titlu .

Toate bune si frumoase nu sunt probleme cu functionarea, dar le-a montat pe amandoua unul langa altul, si se folosesc de ele doua persoane. Cred ca stiti ce a urmat :  o comanda data unuia din tv raspunde si celelalt tv. 

Vedeti o rezolvare rezonabila ? Momentan unul din ele este tras pe dreapta si ramas crt-ul vechi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• smd-man

2

• iuliantv

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

este un smart tv android? cel putin asa am gasit pe net,daca da la unele se poate,se pune un mic fisier pe stick ce va schimba modelul de telecomanda,bineinteles va trebui sa cumpere alta telecomanda,de obicei samsung,sony..dar nu prea gasesc date despre chassiul din tv,sa stim daca se poate sau nu,in general pentru chasiul cv338--------- se gasesc aceste fisiere,daca va este pe aproape,incercati sa intrati in meniul service tv,cu menu 1147 si acolo apare si denumirea chasiului,nu faceti vre-o modificare,doar accesati meniul service dupa care iesiti din el cu tasta menu sau power sa scos din priza,o poza la acel menu ar fi ok daca nu va descurcati sa deslusiti chasiul

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns. Interesanta ideea cu schimbarea telecomenzii. Sincer nici nu auzisem de asa ceva. E valabil numai pentru smart android ?

Voi reveni cu informatii, insa nu prea curand, deoarece proprietarul este a-tehnic si poate face prostii. De ajuns acolo voi ajunge doar cand timpul mi-o va permite. Va tin la curent.

Link spre comentariu
Acum 44 minute, smd-man a spus:

Multumesc pentru raspuns. Interesanta ideea cu schimbarea telecomenzii. Sincer nici nu auzisem de asa ceva. E valabil numai pentru smart android ?

Voi reveni cu informatii, insa nu prea curand, deoarece proprietarul este a-tehnic si poate face prostii. De ajuns acolo voi ajunge doar cand timpul mi-o va permite. Va tin la curent.

se poate si la modele ce nu au android,dar acolo trebuie schimbat tot softul si e mai complicat,trebuie sa gasesti soft compatibil cu tip display si multe altele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări