Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bareta led samsung

legionaru

Postări Recomandate

Led-uri le sunt bune, dar, la conector sunt doua diode care sunt carbonizate... Nu știu, sunt diode zenner sau? Atașez poza cu problema....

Modelul este Samsung ue32f4000aw și conține 5barete a câte 9led

IMG_20200208_110122.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• legionaru

2

• mercenarx

1

• Gabriel_S

1

• fane buy

1

Zile populare

Citat

Led-uri le sunt bune, dar, la conector sunt doua diode care sunt carbonizate... Nu știu, sunt diode zenner sau ....

pai , scrie pe bareta de cat sunt... una de 24 si una de 12

sunt montate in paralel cu ledurile , astfel incat la o variatie brusca a tensiunii , sa se scurtcircuiteze si sa protejeze ledurile , dar nu am intalnit decat decat o singura data diodele arse si ledurile ok.

in general se duc ledurile...scoate-le si daca nu functioneaza , ai leduri defecte

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

Led-urile le-am verificat cu o sursa de 3v și se aprind, unul singur am găsit ars, dar am scos baretele și pe dos se văd că sunt încinse in dreptul lentilelor... Deja am comandat alt set de barete!!!  Constat că mai nou, baretele sunt prinse în aer(am un grundig de 40inch cu toate baretele coapte) iar la asta nu sunt deloc lipite cu banda dublu adeziva termorezistenta.

Am renunțat la cârpirea led-urilor, schimb direct baretele...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări