Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indentificare componenta smd

Postări Recomandate

Salut

Poate stie cineva ce este aceasta componenta,se afla intr-un modul de autofiletanta bosch

Intra 5v si nu scoate nimic. 

Pe pinul 2 am 5V  si pin 5 GND

Multumesc

2027223328107.jpg

Editat de emy_dx
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emy_dx

2

• validae

2

• Marian

1

• victoras21

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ceva stabilizator ,,low dropout,, cel mai probabil.Trebuie urmărite plusurile de intrare şi ieşire şi văzut ce alimenta mai departe, probabil un microcontroller..

Link spre comentariu

de ceva vreme stau si ma minunez, de unde a rasarit termenul de autofiletanta , care vad ca  folosit cu mare bucurie ? ziceti drill macar are litere mai putine, oricum nu faceti filete , nici nu fileteaza automat, cand scriam un nume propriu cu litera mica imediat se sesiza, dar prostia asta cu autofiletanta apare de mult timp.

are prea multe picioare pt un stabilizator. mai degraba e ceva din familia amplificatoarelor operationale.

Link spre comentariu

Dacă nu revine cu informaţii, nu avem cum ghici.Măcar o poză mai extinsă din care să vedem cu cine e conectat integratul respectiv.Oricum, eu sunt de părere că-i un regulator sau stabilizator...din păcate nu l-am găsit după notaţia aia.

Link spre comentariu

Aceasta bormasina functioneaza corect,doar ca preblema la ea este ca imi sta ledul(power light) aprins tot timpul si consuma bateria in timp,sau mai face figuri cand bag acumulatorul palpaie cele 3 leduri(starea bateriei) si cel de power light de trei ori si nu face nicio comanda.

Bormasina este PSR 18 LI-2

PSR 18 LI-2.JPG

DSC_1129.JPG

Editat de validae
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări