emy_dx Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 (editat) Salut Poate stie cineva ce este aceasta componenta,se afla intr-un modul de autofiletanta bosch Intra 5v si nu scoate nimic. Pe pinul 2 am 5V si pin 5 GND Multumesc Editat Februarie 7, 2020 de emy_dx Link spre comentariu
validae Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Ceva stabilizator ,,low dropout,, cel mai probabil.Trebuie urmărite plusurile de intrare şi ieşire şi văzut ce alimenta mai departe, probabil un microcontroller.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 de ceva vreme stau si ma minunez, de unde a rasarit termenul de autofiletanta , care vad ca folosit cu mare bucurie ? ziceti drill macar are litere mai putine, oricum nu faceti filete , nici nu fileteaza automat, cand scriam un nume propriu cu litera mica imediat se sesiza, dar prostia asta cu autofiletanta apare de mult timp. are prea multe picioare pt un stabilizator. mai degraba e ceva din familia amplificatoarelor operationale. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Din putinul pe care l-am gasit tind sa cred ca-i regulator dedicat pentru celule LI. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Dacă nu revine cu informaţii, nu avem cum ghici.Măcar o poză mai extinsă din care să vedem cu cine e conectat integratul respectiv.Oricum, eu sunt de părere că-i un regulator sau stabilizator...din păcate nu l-am găsit după notaţia aia. Link spre comentariu
emy_dx Postat Februarie 8, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2020 (editat) Aceasta bormasina functioneaza corect,doar ca preblema la ea este ca imi sta ledul(power light) aprins tot timpul si consuma bateria in timp,sau mai face figuri cand bag acumulatorul palpaie cele 3 leduri(starea bateriei) si cel de power light de trei ori si nu face nicio comanda. Bormasina este PSR 18 LI-2 Editat Februarie 9, 2020 de validae Link spre comentariu
victoras21 Postat Septembrie 6, 2020 Partajează Postat Septembrie 6, 2020 Nu ati mai continuat ce ati aflat mai departe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum