Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cantuire mdf alb lucios

electronix_2006

Postări Recomandate

buna seara ,astazi am debitat la o firma profesionala din oras o placa mdf alb lucios pentru a confectiona 4 fronturi pentru un dulap de bucatarie.Am cerut sa fie cantuite cu cant ABS 2mm culoarea alb pe toate laturile.totul a fost ok pana am ajuns cu piesele acasa si constatand urmatoare problema:cantul abs aplicat pe spatele placi este perfect finisat si frezat ,iar pe fata cantul este mai mare cu aproape 1mm se agata unghia in el .NU pot sami explic cum pe spate se poate finisa perfect iar pe fata ramane 1mm in afara, fata de suprafata palului.Acest defect lam observat dupa ce am luat folia de protectie de pe mdf .Reprezentantul atelierului ma facut fraier si mia spus ca nu prea am vazut mobila la viata mea si sa ma duc sa ma mai interesez ,pentru ca ei au masina automata de 120000e si asa este normal sa iasa placa de mdf ,placa de pal normala care nu este prevazuta cu folie de protectie iese perfect pe ambele parti.Deaceia apelez la dv cei care sunteti profesionisti,eu nu ma ocup de asa ceva dar am rugat un prieten care ma poate ajuta in construirea a doua corpuri suspendate de bucatarie dupa ce am facut unele modificari.Astepr opiniile dv .va doresc o seara buna in continuare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electronix_2006

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări