Alextv Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 (editat) Salutare Are cineva de vanzare T-CONUL acesta ? Are INTEGRATUL SW5085A scurt. Nu gasesc in RO ci.ul. Sau daca are cineva ci.ul. Rog ajutor. Tv.ul este LG32LF630V. Editat Februarie 7, 2020 de Alextv Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Eu nu vad niciun SW5085A pe t-con.... Link spre comentariu
Alextv Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 Acum 15 minute, Costica Tv a spus: Eu nu vad niciun SW5085A pe t-con.... Scz...ai dreptate Costica, este SW5084C, graba.... Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 5 minutes ago, Alextv said: Scz...ai dreptate Costica, este SW5084C, graba.... Nici pe asta SW5084C nu il vad pe t-con..... Link spre comentariu
Alextv Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 (editat) Acum 17 minute, Costica Tv a spus: Nici pe asta SW5084C nu il vad pe t-con..... Este la mine.....https://postimg.cc/tYVqnMQq Editat Februarie 7, 2020 de Alextv Link spre comentariu
Alextv Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 (editat) Mai bine spune daca ai t.conul, sau CI.ul, nu ma mai fierbe.... Editat Februarie 7, 2020 de Alextv Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 cred ca t-conul e la mine,100lei plus transport plata avans in cont ing,daca prezinta interes dati-mi de veste,daca il am acasa va raspund maine seara cel tarziu,daca nu e la munca,si va dau raspuns luni pe la ora 10 Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 (editat) 1 hour ago, Alextv said: Mai bine spune daca ai t.conul, sau CI.ul, nu ma mai fierbe.... Ai sa schimbi degeaba t-conul ca e defect si ecranul....daca zici ca te fierb...de alta data nici nu mai ma bag sa te ajut cu nimic... In alta ordine de idei, acest topic isi avea locul la sectiunea Bazar----> Cumparari.... Editat Februarie 7, 2020 de Costica Tv 1 Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 (editat) Acum 9 minute, Costica Tv a spus: Ai sa schimbi degeaba t-conul ca e defect si ecranul....daca zici ca te fierb...de alta data nici nu mai ma bag sa te ajut cu nimic... e posibil sa aveti dreptate,dar omul a zis ca e in scurt,deobicei la acest model de display 32-50" cand e displayul defect blocheaza semnalele vgl vcom........nu intra in scurt Editat Februarie 7, 2020 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Poate nu este ci-ul in scurt ci un cond smd Link spre comentariu
Alextv Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 Acum 9 minute, Florinel TV a spus: Poate nu este ci-ul in scurt ci un cond smd Am controlat toti condensatorii cu esr,, toate diodele si tranzistorii, nu este nimic afectat la modul sa.mi arda instantaneu siguranta de pe t.con. Link spre comentariu
Alextv Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 1 oră în urmă, Costica Tv a spus: Ai sa schimbi degeaba t-conul ca e defect si ecranul....daca zici ca te fierb...de alta data nici nu mai ma bag sa te ajut cu nimic... In alta ordine de idei, acest topic isi avea locul la sectiunea Bazar----> Cumparari.... Costica imbatranesti....prea repede te pierzi cu firea ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Acum 37 minute, Alextv a spus: Am controlat toti condensatorii cu esr,, toate diodele si tranzistorii, nu este nimic afectat la modul sa.mi arda instantaneu siguranta de pe t.con. Da ci afara si incearca sa vezi daca mai arde siguranta Link spre comentariu
Alextv Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 Acum 5 minute, Florinel TV a spus: Da ci afara si incearca sa vezi daca mai arde siguranta Exact ! Asta urmeaza sa fac dimineata la prima ora. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Nu l-ai gâdilat cu 12v dintr-o sursa externa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum