Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LC320DUE-VGM1 V05

Alextv

Postări Recomandate

Salutare

Are cineva de vanzare T-CONUL acesta ?  Are INTEGRATUL  SW5085A scurt. Nu gasesc in RO ci.ul. Sau daca are cineva ci.ul. Rog ajutor. Tv.ul este LG32LF630V.

Editat de Alextv
Link spre comentariu

cred ca t-conul  e la mine,100lei plus transport plata avans in cont ing,daca prezinta interes dati-mi de veste,daca il am acasa va raspund maine seara cel tarziu,daca nu e la munca,si va dau raspuns luni pe la ora 10

Link spre comentariu
1 hour ago, Alextv said:

Mai bine spune daca ai t.conul, sau CI.ul, nu ma mai fierbe....

Ai sa schimbi degeaba t-conul ca e defect si ecranul....daca zici ca te fierb...de alta data nici nu mai ma bag sa te ajut cu nimic...:95

In alta ordine de idei, acest topic isi avea locul la sectiunea Bazar----> Cumparari....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 9 minute, Costica Tv a spus:

Ai sa schimbi degeaba t-conul ca e defect si ecranul....daca zici ca te fierb...de alta data nici nu mai ma bag sa te ajut cu nimic...:95

e posibil sa aveti dreptate,dar omul a zis ca e in scurt,deobicei la acest model de display 32-50" cand e displayul defect blocheaza semnalele vgl vcom........nu intra in scurt

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 9 minute, Florinel TV a spus:

Poate nu este ci-ul in scurt ci un cond smd

Am controlat toti condensatorii cu esr,, toate diodele si tranzistorii, nu este nimic afectat la modul sa.mi arda instantaneu siguranta de pe t.con.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Costica Tv a spus:

In alta ordine de idei, acest topic isi avea locul la sectiunea Bazar----> Cumparari....

Costica imbatranesti....prea repede te pierzi cu firea !

Link spre comentariu
Acum 37 minute, Alextv a spus:

Am controlat toti condensatorii cu esr,, toate diodele si tranzistorii, nu este nimic afectat la modul sa.mi arda instantaneu siguranta de pe t.con.

Da ci afara si incearca sa vezi daca mai arde siguranta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări