Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv led Sharp Aquos 43SFE7452E telecomanda

mercenarx

Postări Recomandate

salutare , am pe masa tv-ul din titlu , cu problema ca nu ia nici o comanda din telecomanda , insa din comenzile de pe panou functioneaza corect.

as vrea sa stiu cum pot verifica telecomanda , pentru a sti daca defectul se afla in tv sau este de vina telecomanda.

acest tv foloseste o telecomanda cu unde radio

multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

2

• Gabriel_S

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Îți trebuie un detector de câmp. Poți încerca schema asta îl construiești direct pe bornele instrumentului. Eu am testat una de philips pe care scria și frecventa sub baterii, cu un frecventmetru wireless asemănător cu cel din poza

post-21106-139829548782_thumb.gif

res_b4b81a79268c8a29dff4982ac06c0c72_full.jpg

Link spre comentariu

multumesc , insa din fericire nu a fost nevoie sa construiesc montajul , deoarece defectul a fost dat de un contact imperfect de la demodulatorul radio din tv (mai exact contactul de masa )

m-am gandit ca este din telec fiindca omul zicea ca a fost cu tv-ul la garantie si acolo a functionat perfect...si l-au dat acasa cu el..

am observat apoi ca telecomanda a fost deschisa , deci fusese verificata (de cei de la garantie , fiindca omul nu parea genul sa umble aiurea la ce nu cunoaste)

asta m-a facut sa cred ca este vb de contact imperfect , undeva pe calea de semnal radio in tv.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări