Gilbert Sparios Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 (editat) lamele. cand ajung la asa ceva, imi iau campii. am un cilindru de 80mm diametru, care vine asezat intr-un obiect într-o poziție unica posibila. pe vremuri, cilindru avea o electronica simpla, cu o baterie de 9V. acum, vreau sa alimentez cu sursa din exterior, pentru ca scgimb toata electronica din el, si nu pot face o conexiune normala pentru ca am piese in mișcare acolo. multa vorbărie, abia acum incepe: am nevoie de ceva lamele elastice care sa le pun oarecum sa se atinga cand vine asezat cilindru in obiect. in afara de varianta asta ar ramane "alimentare wireless", dar vreau sa raman la lamele. si nu stiu de unde sa gasesc lamele elastice, in ce oare sa caut. bateriile alea de 4.5V, mai aveau lamele elastice, dar acum le fac parca din tabla moale. va rog dati-mi ceva idei, in ce pot cauta ceva lamele.. nota : nu am strung, ca as face o conexiune ca la lift la usi.. am doar printer 3D Editat Februarie 7, 2020 de Gilbert Sparios Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 L.E: o idee ar fi sa caut pe la "rusi" o lera, dar pe otelul ala nu pot lipii fir. doar cu surub ceva și nu prea am cum.. Link spre comentariu
costi_b Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Poți lipi pe oțel fără probleme, inclusiv pe inox. Se curăță cu hârtie abrazivă și se decapează cu soluție de clorură de zinc. (apă tare stinsă). Găsești în magazinele de bricolaj decapant pentru oțel și zinc la flacon de 80 - 100 ml, e vreo 20 - 30 de lei. Uite un exemplu: https://www.bricodepot.ro/unelte/sudura/solutie-de-lipit-tabla-zincata-100-g-cfh.html Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 (editat) cam scump dar mna. in oras am doar Dedeman, Praktiker, si Lantul. Si câteva magazine private. o sa caut azi sa vad. decapantul in discutie. nu e de fapt acid sulfuric? stiu ca ai spus clorura de zinc, dar imi amintesc ca era cineva bătrânel ce folosea acid sulfuric Editat Februarie 7, 2020 de Gilbert Sparios Link spre comentariu
costi_b Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Acid clorhidric în care se dizolvă zinc până nu mai degajă hidrogen. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 sau asa http://tor-online.ro/produse/224-materiale/281-de-cositorit/398-decapare/29200-decapant-profesional-flux-lichid-clorura-de-zinc-si-clorura-de-amoniu-griffon-s-39-la-flacon-80ml-pentru-electricieni-auto-s3980grif.html Link spre comentariu
icar Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Cauta tabla de tombac. E excelemta pt asa ceva. Pe la astia cu fer vechi ai putea gasi. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Lamele de contact bune poţi recupera din unele relee mai mari.Au contacte tratate şi lamele elastice... Link spre comentariu
QQme Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Cautati lamele dintr-un releu mai mare,mediu,nu tipTCA Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Transformator de alimentare rotativ. 1 Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 (editat) deocamdata am cumparat clorura de zinc. o sa incerc cu ceva lame. daca nu merge, inseamna ca trebuie sa merg Sâmbăta la piata de vechituri... sa caut te miri ceva Numa de tabla de tombac n-am mai auzit... Acum 6 minute, Gilbert Sparios a spus: am cautat, este vorba de tabla de alama. ar fi pe la aeromodelism de vânzare dar e scumpa tare. iar eu de-astia cu fer vechi.. nu cunosc. stiu ca tabla aia e de fapt originalul la "lamele". cu privire la forum. uneori e imposibil sa editez de pe telefon. nu se mai sterg unele cuvinte sau item-uri.. Editat Februarie 7, 2020 de Gilbert Sparios Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Traf rotativ este la capul de la videocasetofoane. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Probabil nu vrea să transfere semnale cu frecvenţă mare, cum e cazul videocasetofonului, ci doar nişte alimentări în c.c.... Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Pai ideea este ca dacă nu vrea prod de serie ci numai un exemplar-doua, poate folosi un traf rotativ de la videocasetofon și sa transfere prin el ceva energie pt electronica din cilindru. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Daca cilindrul nu se roteste , incarcatorul wireless este cea mai buna solutie . Se gasesc si incarcatoare si module receptoare cu redresare si stabilizare la preturi modice . Depinde doar de tensiunea necesara si evident de curentul cerut . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum