Vizitator Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Va certati pentru o clipa de neatentie. Daca cineva nu este avizat de toate optiunile acelui site se poate incurca pentru moment. Uneori pot fi anumite setari de la platforma si e posibil sa se deschida cu o anume setare in ce priveste TVA. Nu-i nimic grav. De altfel, nici o crestere de pret de la o zi la alta nu e ceva iesit din comun. Stocurile se misca, curul valutar , asemeni. Link spre comentariu
informer Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Acum 8 minute, DanPintea a spus: Nu-i nimic grav. Asa este! Io mai mult eram curios de ce-i magazinu` TME in Timisoara dupa care mi-am dat seama ca-i probabil din cauza acelei adrese de RO care-i intr-adevar aici... din pacate e doar "un birou", depozitul de unde vin goodies-urile ii tot in Polonia. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Nu e un simplu birou. Există destulă activitate cu firmele din țară care au comenzi la TME. Contractele se încheie aici, nu in Polonia. Încasările la termen se urmăresc tot de aici. Și multe altele. Link spre comentariu
informer Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Acum 4 minute, DanPintea a spus: Nu e un simplu birou. Există destulă activitate cu firmele din țară care au comenzi la TME. Contractele se încheie aici, nu in Polonia. Încasările la termen se urmăresc tot de aici. Și multe altele. Da, aveti dreptate, n-am vrut sa zic ca n-au activitate si-i o "piesa de mobila"... am vrut sa zic doar ca nu-i "magazin", ca-n subiect... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 E doar un punct de lucru al TME. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 Incercati totusi sa nu prelungiti offtopic-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate