Vizitator Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Salut, cumpar de la TME doar 2 condensatori, daca cineva din Bucuresti doreste ceva putem imparti pretul transportului. Ar fi bine sa dam comanda azi. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Va salut. Aveti PM. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 (editat) A observat cineva daca s-au marit preturile de vineri pana azi? EDIT: exemplu Editat Februarie 10, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Acum 15 minute, miticamy a spus: A observat cineva daca s-au marit preturile de vineri pana azi? EDIT: exemplu Efectul mivarom. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 (editat) Este acelasi lucru, doar ca o afisare contine TVA, cealalta nu. Scrie foarte clar si se poate calcula. In concluzie, nu a crescut pretul, ati bifat dvs. cu sau fara tva cand v-ati uitat de site. Editat Februarie 10, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Mizerabila chestie! Oricum si pretul mi se pare al naibii de ridicat. Posibil sa nu fie la toate articolele.Am salvat un pret la 2sc5200 in dec 2019 la 8,08 lei si acum e,pe site, 8,18 lei. Ma gandesc ca o fi o legatura si cu coronavirusu.Sunt sistate,temporar,importurile din China. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Eu am impresia ca odata este pretul fara TVA si alta data este pretul cu TVA... Asa este? Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 E uite ca n-am fost atent!Urmaresc de pe telefon si daca nu maresti...nu vezi!Corecta obs cu net si brut.Asta e diferenta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 E-hei... am patit-o si eu odata. De atunci am grija sa ma loghez cand caut si sa casc ochii bine la treaba cu TVA. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 1 oră în urmă, Traian B a spus: Eu am impresia ca odata este pretul fara TVA si alta data este pretul cu TVA... Asa este? pai au mai spus-o si altii Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 (editat) Acum 2 ore, DanPintea a spus: Este acelasi lucru, doar ca o afisare contine TVA, cealalta nu. Scrie foarte clar si se poate calcula. In concluzie, nu a crescut pretul, ati bifat dvs. cu sau fara tva cand v-ati uitat de site. Mereu intru pe acelasi model, nu selectez nimic dar nici nu contrazic ca ar fi aceasta situatie. O sa mai fac niste incercari sa nu fi spus prostii pe aici. EDIT: am privit mai atent imaginea pusa de mine si la selectia de luni dupa numele componentei apare in paranteza scris "Simbolul dvs". Probabil diferenta este ca afisarea de azi este dupa ce am facut comanda, am facut-o pe persoana fizica si imi dau pretul final. EDIT2: mai aveam o pagina salvata vineri si se vede ca azi imi da mereu cu paranteza cu "Simbolul dvs" desi nu mai sunt logat. Asa poti deveni martor mincinos in tribunal. Editat Februarie 10, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Pretul chiar a scazut. @DanPintea a dat raspunsul clar si la obiect inca de acum doua ore. @BRANCA problema din China inca nu a afectat stocurile actuale dar o sa se intample asta cat de curand, din pacate. Daca o sa comparati cu atentie o sa vedeti ca la TME exista fluctuatii de pret chiar si in aceeasi zi, aceste fluctuatii sunt cauzate de cursul valutar deoarece ei in gestiune nu tin preturile in lei, tendinta nu este mereu crescatoare. Daca comparati pretul fara TVA din poza facuta de mine o sa vedeti ca pretul e mai mic ca cel din poza facuta de @miticamy Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 CITAT: @DanPintea a dat raspunsul clar si la obiect inca de acum doua ore CITAT Pintea: ati bifat dvs. cu sau fara tva cand v-ati uitat de site Ei uite ca raspunsul nu era asa clar deoarece eu nu am bifat nimic. Si asta este o lipsa de respect a celor mai tineri, cat de prost ar trebui sa fiu ca sa bifez ceva si sa nu stiu si apoi sa ma mai si expun pe forum. Uite ca dumneata poti face selectia, mie mi-au modificat ei dupa ce m-am inscris probabil si nu aveam cum sa-mi dau seama pt ca eu urmaream altceva. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 (editat) Dumneavoastra trebuie sa stiti cat de prost trebuie sa fiti sa interpretati lucrurile asa cum doriti de fiecare data! Va raspunde omul civilizat si tot dumneavostra faceti pe victima! Acum e mai bine? Editat Februarie 10, 2020 de Stefan Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Mai omule, am explicat inainte sa postezi ce sigur s-a intamplat, adica dupa inregistrare mi-au vazut profilul de cumparator obisnuit si au pus mereu preturile cui TVA inclus. De cand am internet acvasa nu am facut niciodata comanda la ei, la firma am facut o singura comanda acum 4-5 ani. Am intrat insa pe site de zeci de ori si totdeauna mi-au aratat preturile fara TVA si pt ca nu cumparam nu m-a interesat cum afiseaza ei. Azi insa, inainte de inscriere pt comanda am vazut preturile fara TVA, am facut comanda, m-am delogat si dupa cateva minute am vrut sa vad pretul si la alta capacitate. Am intrat pe aceeasi pagina in acelasi mod ca in 10 ani si mi-a sarit in ochi ca era alt pret la piesa comandata. Recapitulez, L-am citat pe &Pintea si i-am raspuns: CITAT: Mereu intru pe acelasi model, nu selectez nimic dar nici nu contrazic ca ar fi aceasta situatie. O sa mai fac niste incercari sa nu fi spus prostii pe aici. Repet, am scris ca "nu selectez nimic", adica totusi nu pot sa selectez cu TVA, sa vad pretul mai mare si apoi sa ma plang pe forum. Pe urma vii d-ta si spui: CITAT: @DanPintea a dat raspunsul clar si la obiect inca de acum doua ore. Deci clar si la obiect, adica am SELECTAT cu TVA si nu mi-am dat seama. Adica am facut o actiune cu un SCOP (adica selectia) si apoi ma mir ca este mai mare decat pretul fara TVA. Nu-ti dai seama ca nu ai nicio logica, am explicat ca am vazut de unde vine eroarea si vii si completezi aiurea ca &Pintea are dreptate. Ai vorbit urat cu multi, te cam dai viteaz si mai esti si moderator. Link spre comentariu
Postări Recomandate