Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

''VU-meter virtual''

Postări Recomandate

Buna seara.

Exista vreun softulet care sa integreze un VU-meter intr-un browser(ex: youtube) , sau un program dedicat pentru redare fisiere audio-video?

As dori ca acel VU-meter sa poata fi afisat pe monitor chiar daca  fisierul in sine e in taskbar.

Daca ar avea optiuni de a alege afisare cu LEd-uri verticale sau orizontale, cu ace cu viteza mica sau mare, cu VFD, cu optiunea full-screen, ar fi super.

Windows media player nu-mi place, nu totdeauna ''se pupa'' ''viumetru'' cu ce se canta. Winamp nu am mai folosit de cativa ani, nu mai stiu ce versiuni au aparut si ce optiuni are.

Browser folosesc Mozzilla, Uneori Brave. Player imi place SM Player, dar daca altele au aceasta optiune, nu-i bai.

Nu totdeauna cand ascult ceva stau langa calculator.dar cand trec pe langa monitor, sa vad cum se plimba acele, sau ''ledurili''

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări