hpavictor Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Subwoofer activ , tot de la Yamaha , din componenta unui Home Cinema , pentru cei ce pot vedea smecheriile din schema lui Yamaha care il fac sa sune cracanator ..... simplu si eficace.... se poate folosi la orice schema acest artificiu si dintr-o data si subwooferul vostru o sa sune ca un Yamaha , dar pe bani mult mai putini , merita analizat , eventual cineva curajos sa deschida un subiect care sa trateze realizarea sa practica , in conditii de DIY de ROMANIA , succes ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Un amplificator in clasa D , de ultima generatie.....de mare putere.....original englezesc , calitate extra ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Carvin DCM2000 , si un exemplu tot de la Carvin dar cu sursa in comutatie.... Link spre comentariu
Vizitator alessia70578 Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Rasfoind niste reviste RADIO (rusesti) - bineinteles ca pe internet - am gasit doua scheme de amplificatoare cu tuburi electronice. Prima schema este destinata constructorilor incepatori, care vor sa "guste" din placerea de asculta o bucata muzicala cu un sunet de calitate, iar a doua este destinata constructorilor versati si foarte pretentiosi in materie de calitatea sunetului obtinut. A trebuit sa fac o arhiva rar divizata in trei bucati. Link spre comentariu
Vizitator alessia70578 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Si pentru ca s-a anuntat "curatenia de primavara" am sa mai postez cateva scheme de amplificatoare cu tuburi...cu acelasi miros sublim...de naftalina! Link spre comentariu
Vizitator alessia70578 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Am gasit cateva scheme interesante in revista RADIO-HOBBY nr2 - 1998, pe care le supun atentiei utilizatorilor acestui forum. Sunt in format pdf. Un dezavantaj al acestor pdf-uri este acela ca au textul in limba rusa. Cred totusi ca nu va fi un impediment major mai ales ca schemele sunt foarte clare. A doua schema este de mare putere:350w cu un coeficient de distorsiuni armonice de maxim 0,05% pe o banda de frecventa cuprinsa intre 20Hz si 20KHz, avand o sursa de alimentare diferentiala de 60V la un curent maxim de 10A. (Sa nu uit ca varianta prezentata este MONO). Link spre comentariu
Vizitator alessia70578 Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 O completare a Caietului Service publicat de hpavictor al amplificatorului PUCCINI. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Pentru admiratorii de tehnica vintage - Amplificatorul IOR. Link spre comentariu
Vizitator alessia70578 Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Din revista FUNKSCHAU din 1967 - Am gasit extras un articol despre calculul transformatoarelor de iesire folosite, in majoritatea cazurilor, la amplificatoarele cu tuburi electronice. Datorita marimii fisierului a fost arhivat in doua sectiuni. Link spre comentariu
Vizitator alessia70578 Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Pentru a confirma faptul ca multe montaje audio cu semiconductori nu necesita transformatori de iesire si chiar nici condensatori de separare a caii de semnal, voi posta o schema franceza (Musique & Technique) a unui amplificator cu semiconductori in clasa A, avand o putere de numai 8w, alimentat la o tensiune continuua diferentiala de +/- 17v (necesita alimentarea dintr-o sursa de tensiune alternativa de 2x12Veff, urmat de un filtru in Π cand randamentul difuzoarelor este foarte inalt, asigurand un curent de repaus de 1,5A). Sarcina este asigurata de un difuzor sau grup de difuzoare avand impedanta de 8 ohmi. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Atasez o schema , datoria mea fata de cativa colegi de forum , carora le multumesc pentru intelegere....... Link spre comentariu
[i_unit] Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Atasez si eu 2 scheme mai rare, Crest 9200 si QSC PL340, si, in acelasi timp, am rugamintea ca cine a apucat sa descarce schemele de la Dynacord PowerMate 1000-2 si Dynacord Madras (pag.8 a acestui topic), sa le ataseze pe forum sau sa mi le trimita pe privat. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Schema amplificatorului AM1100.Rezistenta montata in paralel pe secundarul transformatorului de intrare are 27K. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Acestea sint o parte din schemele primite pe mail de la @hpaVictor. Dupa un mic retus, postez documentatia de la CARVER M4, TFM42, TFM45 si TFM4,0. Deasemenea, prima parte de la seria CARVER ZR. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum