Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme amplificatoare

Postări Recomandate

am gasit si eu o schema bunicicadespre putere nu stiu ce sa zic.....nu cred ca scoate 200whttp://mycaramplifiers.com/200-watts-am ... 030-8.htmla mers din prima fara nici o problemal-am alimentat cu +/- 37 V si merge perfect

aveti schema cablajului aiciEdit by mod:Schema e cam slabuta, nu o recomand decat celor care se plictisesc. S-ar putea sa necesite unele bibileli pentru a fi pusa la punct, deci nu e la indemana oricarui incepator.
Adevarat. Am ars toate bd si amandoi tda pana am facut-o sa mearga
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Acesta este primul amplificator facut de Electrocompaniet.

Versiunea 1 a fost cea din "otala low tim amp.pdf" dupa care au urmat modificarile pentru imbunatatire.

The Early Electrocompaniet

"Electrocompanient-25W-pwr-sch.pdf" este o versiune modificata, dar nu stiu in ce masura functioneaza ca in simulare nu merge!!!

Schema din "otala low tim amp.pdf" merge in simulare si masoara chiar bine, nu stiu cum suna...

Link spre comentariu

Nu e obligatoriu ca si celelalte diode sa fie tot 1n400X, am pus 1n4148 deoarece pe acestea le aveam si odata ce merge bine si se regleaza bine asa o sa le si las.In varianta "originala" cu led dioda D1 se punea pe radiator ca sa simta temperatura si sa scada curentul pe finali cand acestia se incalzesc.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Poate ca nu este chiar un exemplu pentru incepatori dar se constata o lipsa de informatii acuta din domeniul amplificatoarelor de mare putere si e bine sa poti arunca o privire ca sa te poti inspira la nevoie....... daca subiectul va prezenta interes voi reveni si cu alte scheme din aceeasi categorie . Va multumesc pentru interesul acordat si va urez auditii placute si succes in constructii de calitate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări