remus68 Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Un amplificator interesant de 140W/8 ohmi cu o configuratie perfect simetrica http://3.bp.blogspot.com/_btKTKtZ5Sdc/R ... MOSFET.jpg Link spre comentariu
davidut5 Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 am gasit si eu o schema bunicicadespre putere nu stiu ce sa zic.....nu cred ca scoate 200whttp://mycaramplifiers.com/200-watts-am ... 030-8.htmla mers din prima fara nici o problemal-am alimentat cu +/- 37 V si merge perfectaveti schema cablajului aiciEdit by mod:Schema e cam slabuta, nu o recomand decat celor care se plictisesc. S-ar putea sa necesite unele bibileli pentru a fi pusa la punct, deci nu e la indemana oricarui incepator.Adevarat. Am ars toate bd si amandoi tda pana am facut-o sa mearga Link spre comentariu
remus68 Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Etajul final de la RICKENBAKER RG60 Link spre comentariu
remus68 Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Amplificatorul de chitara RICKENBACKER TR100G - are corectie de frecventa in trei puncte (plus reglaj de prezenta) si reverberatie cu arc. Etajul final are aceeasi costructie specifica producatorului american. Link spre comentariu
vzsolt Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Acesta este primul amplificator facut de Electrocompaniet. Versiunea 1 a fost cea din "otala low tim amp.pdf" dupa care au urmat modificarile pentru imbunatatire. The Early Electrocompaniet "Electrocompanient-25W-pwr-sch.pdf" este o versiune modificata, dar nu stiu in ce masura functioneaza ca in simulare nu merge!!! Schema din "otala low tim amp.pdf" merge in simulare si masoara chiar bine, nu stiu cum suna... Link spre comentariu
Robert22 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 puterea nu cred ca are cat e trecut dar in fine. Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Pentru cine doreste ceva simplu cu mosfet, fet100, schema simpla, stabila, se regleaza frumos merge 100% testata de mine.Ca sa nu aveti probleme va recomand sa schimbati dioda D2(ledul) cu doua diode 1n4148 in serie. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Aia e superdioda, dac? D1 e 1N400x se pun ?i cele 2 tot 1N400x. Dar mai bine e cu trz, gen BD139.Curiozitatea mea e alta, în varianta ''original?'', cea cu led, acela se înfigea în radiator ?i lumina acolo ca s? preia c?ldura??? Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Nu e obligatoriu ca si celelalte diode sa fie tot 1n400X, am pus 1n4148 deoarece pe acestea le aveam si odata ce merge bine si se regleaza bine asa o sa le si las.In varianta "originala" cu led dioda D1 se punea pe radiator ca sa simta temperatura si sa scada curentul pe finali cand acestia se incalzesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Manualul unui amplificator subwoofer de calitate JBL - JRX 118 SP . Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Poate ca nu este chiar un exemplu pentru incepatori dar se constata o lipsa de informatii acuta din domeniul amplificatoarelor de mare putere si e bine sa poti arunca o privire ca sa te poti inspira la nevoie....... daca subiectul va prezenta interes voi reveni si cu alte scheme din aceeasi categorie . Va multumesc pentru interesul acordat si va urez auditii placute si succes in constructii de calitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum