franzm Postat Februarie 24, 2024 Partajează Postat Februarie 24, 2024 La 09.10.2023 la 14:03, maxente a spus: Cred ca Nelson Pass asta a imbatranit si s-a sclerozat de tot cu amplificator clasa A alimentat din incarcator de laptop. A pus cumva si un clasament cu cele mai audiofile încarcatoare de laptop? Ca tare as vrea sa vad cum se calca în picioare lumea buna când se aduc la aprozar. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 5, 2024 Partajează Postat Aprilie 5, 2024 Va salut, are cineva schema amplificatorului Skytec pro1500 ???,... am cautat pe net si nu gasesc nimic. Multumesc ! Link spre comentariu
nel65 Postat Octombrie 26, 2024 Partajează Postat Octombrie 26, 2024 VERMONA REGENT 1060 realizat in varianta proprie si completata cu protectie difuzoare cu uPC1237H REGENT 1060.pdf Link spre comentariu
nel65 Postat Octombrie 26, 2024 Partajează Postat Octombrie 26, 2024 (editat) In pdf-ul de mai sus s-a strecurat o greseala la alimentarea de la trafo .Este +/- 50V ,nu +50V/-35V cum este notat! Editat Octombrie 26, 2024 de nel65 Link spre comentariu
FLONE Postat Miercuri la 19:26 Partajează Postat Miercuri la 19:26 La 10.01.2025 la 22:56, Shambala a spus: @ FLONE _ +/- 68V este o tensiune destul de mare pt o cl.D de 200W/6ohmi. Poate ar fi mai sigur sa va orientati spre o cl. B. Doua module IPA 400 sh nu ar trebui sa fie mult mai scumpe dar vor fi mult mai robuste. Plecand de la recomandarea asta de mai sus, ma gandeam sa incerc kit-ul acesta: https://www.epsicom.com/index.php?id=kit_produs_detalii&titlu=839164611&search=AV400 - Amplificator de 400W cu MOSFET-uri Nu am gasit alta schema sau cablaj de IPA400. Este ok? Multumesc Link spre comentariu
Shambala Postat Miercuri la 19:56 Partajează Postat Miercuri la 19:56 Da, cam acela este. Gasiti pe forum o multime de discutii despre acest modul. Link spre comentariu
FLONE Postat Duminică la 18:53 Partajează Postat Duminică la 18:53 Incerc sa dau si de fisierele Gerber pentru cablaj. Link spre comentariu
Alic Postat 19 ore în urmă Partajează Postat 19 ore în urmă Am eu un Gerber pentru ampliful asta. Doreste cineva placi? 1 Link spre comentariu
maxente Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Daca tot folositi mosfetii aia IRFP240/9240, mai bine mergeti pe o varianta de schema current feedback. E diferenta de la cer la pamant fata de varianta IPA sau AV400, cum ii mai spune. 3 Link spre comentariu
Alic Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Sunt si variante mult mai bune. Asta e mai usor de depanat si inteles. Ma rog, care vrea sa priceapa ceva. De cantat, canta, asta e important. 1 Link spre comentariu
FLONE Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă (editat) Eu am mers pe recomandarea lui @Shambala, cum am deja partea de alimentare, chiar imi este de ajutor. Alta schema si loc de unde sa achizitionez sau sa fac un set de cablaje, nu am gasit. @maxente/@Alic va rog daca puteti sa imi recomandati si unde sa gasesc o schema/cablaj (cu modificari suplimentare), mi-ar fi de ajutor. Multumesc Editat 8 ore în urmă de FLONE Link spre comentariu
Alic Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă (editat) N-ai unde s-o găsești. E munca unora si nu e publica. În schimb, găsești "n" variante pentru aceeași putere. Editat 8 ore în urmă de Alic 1 Link spre comentariu
FLONE Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă Am zis sa achizitionez. Link spre comentariu
Alic Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă Pentru varianta asta pot face eu 10 cablaje la fabrică, dar cine le cumpără? 1 Link spre comentariu
FLONE Postat 7 ore în urmă Partajează Postat 7 ore în urmă Un set l-as vrea eu. Dar cum zici si tu, cine cumpara diferenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum