marian adrian Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 amplificator cu tip 142 & tip 147 schema + cablaj Link spre comentariu
marian adrian Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 amplificator cu 4x tip 142 si 4x tip 147 schema + cablaj Link spre comentariu
marian adrian Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 amplificator cu IRFP240 si IRFP9240 Link spre comentariu
marian adrian Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 nmos 400 and nmos 600 schematic and pcb Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 marian adrian a spus: nmos 400 and nmos 600 schematic and pcbPoate ca's pe langa subiect dar din cate stiam eu ne aflam pe Elforum.Ro, limba Romana ar trebui sa fie obligatorie. PS: Si ca sa fiu si un pic in subiect, majoritatea atasamentelor tale se afla deja in arhivele multora de aici. Link spre comentariu
marian adrian Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 din cate stiu eu schemele de le-am postat nu sunt la topicul,, scheme amplificatoare; dar daca deranjeaza pot sa le sterg ca nu ma doare mana ,le -am postat aici ca sa fie mai usor de gasit Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 marian a spus: marian adrian a spus: nmos 400 and nmos 600 schematic and pcbPoate ca's pe langa subiect dar din cate stiam eu ne aflam pe Elforum.Ro, limba Romana ar trebui sa fie obligatorie. PS: Si ca sa fiu si un pic in subiect, majoritatea atasamentelor tale se afla deja in arhivele multora de aici. SalutCineva posteaza o schema si chiar daca se repeta , nu cred ca este cazul sa sarim pe el sa ii reprosam asta mai ales in situatia cand pe acest forum sun topicuri care se repeta de mai multe ori , de exemplu tda 7294 , a 350 etc. Prietene , acest user a postat consecutiv mai multe scheme , deci si-a dat interesul sa faca ceva gratuit. GRATIS Drept urmare tu ai ales sa il admonestezi. Ți se pare ca te porți ok. Mie nu. Scuze de of topic. Cand o sa imi fac calculatorul, o sa te sochez. O sa pun un link cu multe scheme , unele sunt deja pe forum. O seara buna. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Mai dar ce-i cu atata agresivitate? fara suparare dar ti-am dat cumva cu paru'n cap sau ce s-a intamplat ca nu inteleg @flores72... unde ai vazut tu ca am admonestat pe colegul pentru ca a postat acele scheme? n-am facut decat sa imi dau cu parerea ( din cate stiu este voie ) cum ca acele scheme sunt destul de cunoscute, dar in nici un caz n-am spus autorului ceva de genul colegu cum ai indraznit sa le postezi... asadar cu respectul cuvenit te-as ruga sa nu faci ceva din nimic, admonestarea mea la adresa colegului n-a avut nici o legatura cu schemele postate de el ci cu faptul ca si el ca si multi altii ( din pacate ) are tendinta sa-si piarda respectul pentru Limba Romana, si sa-mi fie iertata afirmatia dar lipsa de respect fata de Limba Romana, fata de o minima Gramatica nu o pot trece cu vederea, este o chestie de bun simt. Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Cu respectarea limbii Romane ai dreptate , dar hai sa incurajam postarea de scheme chiar daca se repeta.Mai ales cand sunt complete , contin pcb in format lay sau pdf nu cum pun altii in format print screen.Sincer omul si-a dat interesul.Eu consider ca si-a dat interesul deci este de apreciat asta.A facut ceva util forumului , in tema propusa.Inca o data imi cer scuze pentru off topic, dar hai intai sa postam si dupa aceea sa comentamPromit sa revin cu o mare postare.Imi scuze scuze daca am deranjat pe cineva.O seara buna Link spre comentariu
ciohani Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Philips LHHa700 http://www.dutchaudioclassics.nl/philips_lhh_a700_amplifier/ schema.pdfPotrivire informație... schema1.pdfPotrivire informație... Link spre comentariu
franzm Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Oare B5 by KD mester (cel pus de hpavictor) a fost conceput înainte sau dupa SSA, TSSA, VSSA? Pacat ca etajul final (cea mai mare sursa de distorsiuni) nu-i gândit pâna la capat (Hawksford sau macar non-switching). Link spre comentariu
ex.escu Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Schemele prezentate anterior fac parte din categoria "open loop circuit" si nu includ finalul in bucla de reactie ,cu avantaje si dezavantaje, unora le place ,altora nu.Configuratia Sziklay ofera in aceasta varianta (cea maghiara) cel mai bun raport calitate+performante/pret.Prin 1986 a fost lansat Akai AM-A90,care folosea o schema asemanatoare cu mos-feturi in final (cca100w/8ohm cu d<0,5%).O configuratie (topologie) asemanatoare era "Altmann",etc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Am revenit cu pozele. Daca este cineva interesat, am sa fac poze din care sa se inteleaga bine. Acestea de acum sunt cu titlu de prezentare pentru eventualitatea in care cineva doreste sa construiasca amplif-ul. Toate bune! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Va salut!Ii rog pe toti cei care mi-au trimis mesaje pe privat, in legatura cu schema propusa de mine, sa astepte putin pana voi face poze cat mai detaliate, ca apoi sa le postez in topic. Asadar; putina rabdare, pana gasesc o portita de timp.Toate bune!Cornel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum