Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme amplificatoare

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Va rog postati din nou schemele, daca le mai aveti.De data asta pe lang atasamentul clasic va rog sa folositi un site gen tinypic/image shack, dropbox, ca sa fie mai sigura treaba.Eu am inceput sa va editez mesajele si sa repostez schemele in caz ca le am.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Devreme ce atasamantele s-au sters cred ca paginile precedente nu mai sunt necesare, nu pot fi editate de catre cei care au postat si ar fi munca prea multa pentru moderatori sa reediteze fiecare postare in parte de aceea parerea mea este ca ar fi indicata stergerea tuturor postarilor care nu mai contin atasamente si sa o luam cum s-ar zice de la zero, apoi fiecare sa posteze ceea ce are, si chiar trebuie sa o facem, este in interesul nostru al tuturor ca sectiunea cu scheme sa fie cat mai populata astfel incat orice utilizator sa aiba ce alege.Am salvat si eu unele scheme de aici si desi nu pretind ca as cunoaste prea multe detalii tehnice despre ele, gen cine le-a proiectat initial, sau ce firma le foloseste, sau altele aemenea, insa cu siguranta pot fi de folos la un momentdat de aceea as putea atasa si eu cateva daca nu este cu suparare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări