hpavictor Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 De la JAMO , ceva extrem de rar ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Monitor de studio , de la FOSTEX.........Daca are cineva ceva de comentat , sa i se taie capul ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Inca un subwoofer activ : Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Un subwoofer activ JRX118 de la JBL / Crown , clasa D Link spre comentariu
scormonel Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 http://www.jblproservice.com/navigation ... _tech.html Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 Va rog postati din nou schemele, daca le mai aveti.De data asta pe lang atasamentul clasic va rog sa folositi un site gen tinypic/image shack, dropbox, ca sa fie mai sigura treaba.Eu am inceput sa va editez mesajele si sa repostez schemele in caz ca le am. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Topicul e ca si cum n-ar fi. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 In mare parte da.Voi sta o luna sa vad ca forumul sa fie stabil si voi reposta ce am.Apoi cine vrea poate sa inceapa sa reposteze schemele. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Devreme ce atasamantele s-au sters cred ca paginile precedente nu mai sunt necesare, nu pot fi editate de catre cei care au postat si ar fi munca prea multa pentru moderatori sa reediteze fiecare postare in parte de aceea parerea mea este ca ar fi indicata stergerea tuturor postarilor care nu mai contin atasamente si sa o luam cum s-ar zice de la zero, apoi fiecare sa posteze ceea ce are, si chiar trebuie sa o facem, este in interesul nostru al tuturor ca sectiunea cu scheme sa fie cat mai populata astfel incat orice utilizator sa aiba ce alege.Am salvat si eu unele scheme de aici si desi nu pretind ca as cunoaste prea multe detalii tehnice despre ele, gen cine le-a proiectat initial, sau ce firma le foloseste, sau altele aemenea, insa cu siguranta pot fi de folos la un momentdat de aceea as putea atasa si eu cateva daca nu este cu suparare. Link spre comentariu
IoNuTx Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 O sa contribui și eu aici,am câteva scheme de la Dynacord,OSC,Carvin,dar și scheme mai modeste. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2011 Lasam paginile ca sa stim ce punem la loc.Fiecare user e liber sa posteze ce schema are la indemana. Link spre comentariu
Vizitator cyp Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 eu am aproape toate schemele postate in acest topic! Rog moderatorul sa prezinte o varianta pentru a fi postate din nou!multumesc! Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2011 Asteapta sa treaca macar o saptamana sa fim sigur ca schemele raman, apoi cine vrea reposteaza ce are.Cine are rabdare imi da link si catre postul vechi ca sa il sterg, sa ramana doar postul cu schema postata ultima data. Link spre comentariu
njck Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 salutari! cam cand puteti pune schemele amplificatoarelor?? le astept cu mare nerabdare!!! mai ales vestitul AV400 respectele mele! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 7, 2011 Administratori Partajează Postat Iulie 7, 2011 Aici gasesti schema http://www.andriuz.skynet.lt/soft/Elekt ... 0AV400.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum