hpavictor Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Un veteran al amplificatoarelor de calitate ( pentru toti ce urasc pseudoamplificatoare ca cel din postul precedent !!! ) , desi vechi , inca face legea in audio , cand vine vorba de performante ! Are specificatii tehnice uluitoare.......si reale ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Un altfel de QUAD , destinat aplicatiilor profesionale Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Va prezint Samson seria Servo........ Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Incinta acustica activa de la American Audio ..... Link spre comentariu
IoNuTx Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Postez şi eu o schemă de amplificator în clasa AB HI-Fi uşor de construit,a fost testată şi verificată. Dacă vreţi puteţi adăuga si limitatoare de curent pe placul fiecăruia.Puterea ei este de 100W/4ohmi(cu radiator specific sarcini) şi 60-70W pe 8ohmi. Comment de la Leco: Este o schema OK, am facut-o acum multi ani, functiona perfect, insa in versiunea mea, nu existau condensatorii aia intre B si C la prefinali, si o modificasem cu finali NPN. Este o schema modesta, insa buna ca performante. Ideala pt home use! la +/- 50V ai peste 150W/4 ohm, cu radiator maricel. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Va prezint o schema in clasa D ce reprezinta un subwoofer activ de la ElectroVoice Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Va prezint o incinta activa de la Mackie , ce reprezinta " cartea de vizita " , practic cea mai cunoscuta serie de incinte active de calitate de pe glob !Studiati cu atentie circuitul numit " Dynamic Bass Boost " In schema mai sunt si alte secrete " dezvaluite " ce fac ca boxele active ale acestui producator sa fie de referinta acustica................cu siguranta merita studiata atent ! Link spre comentariu
dj4you Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 mai multe detalii despre DBB " Dynamic Bass Boost " Link spre comentariu
sk24bpo Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Si de ce nu un proiect pentru incepatori : Link spre comentariu
schukaru Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Propun si eu un aplificator Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Va prezint o schema de amplificator din domeniul PRO , firmele ce se ocupa de sonorizari si rental stiu ca aceasta firma este foarte bine cotata , iar schema este relativ simpla , fara secrete Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Va prezint Samson DB500a , o incinta pe doua cai , cu crossover activ intern si amplificatoare separate pentru inalte si joase Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 RCF Art 300A este o boxa activa mai veche , dar de referinta . Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Cred ca este una dintre cele mai dorite scheme de amplificator de la CROWN . un amplificator adevarat , din familia I Tech Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Va prezint o schema generica a unor amplificatoare gen Palladium 400 / 900 ........T amp 2400 etc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum