mishy Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 M-am decis, din necesitate, sa imi fac un midi controller. Cautand, am gasit proiectul de pe http://www.geocities.com/JDPetkov/Hardw ... dikeyb.htm Din cate am inteles e unul foarte vestit si testat de multi, acesta fiind faptul pentru care l-am ales. Toate bune si frumoase, m-am apucat de proiectat/realizat cablajul. Am asamblat schema, am programat PIC-ul si, surpriza...nu imi functioneaza...A urmat dupa aceea perioada de investigatii dar nici o hiba gasita. Sunt cam la capat de puteri si nu prea mai stiu ce ar avea de functioneaza...multiplexorul e bun, PIC-ul e bine programat, programul e bun...nu stiu :smt005 Asta e cablajul pe care l-am proiectat dupa schema de pe pagina lui Petkov: Va multumesc :prayer: Link spre comentariu
mishy Postat Septembrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2007 nimeni, nimic? :toimonster: Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 1. Ai verifcat functionalitatea PIC-ului. In sensul ca ai semnale pe iesirea inspre integratul care iti face multiplexarea? Link spre comentariu
XName Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Am si eu o intrebare daca se poatecu ce program ai facut proiectare pe cablaj, doar numele programului mar interesa :)mersi Link spre comentariu
Zerro Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Dupa cum arata as spune ca este Eagle softul de proiectare PCB. Link spre comentariu
mishy Postat Septembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2007 1. Ai verifcat functionalitatea PIC-ului. In sensul ca ai semnale pe iesirea inspre integratul care iti face multiplexarea?Pai nu prea am nimic... :toimonster: @ XName, da cu Eagle l-am facut. Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 1. Verifica daca iti merge oscilatorul. Link spre comentariu
mishy Postat Septembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Nu stiu cum...singurul mod pe care il stiu eu este cu osciloscopul dar eu nu am osciloscop :toimonster: Link spre comentariu
sofian Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 1. Montezi un led pe unul din pini PIC-ului2. Faci un program care sa clipeasca o data pe secunda in functie de oscilatorul PIC-ului Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 1. Sofian ti-a oferit o solutie.2. Cand spui ca nu ai nimic pe pini te referi ca sunt in zero volti sau in cinci volti? sau ai tensiuni aleatoare? Link spre comentariu
mishy Postat Septembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2007 Oscilatorul functioneaza si la pinii pic-ului am 5 volti Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 1. Daca oscilatorul merge, fa un soft foarte simplu si da coamnda de setare a tuturor iesirilor in zero. Link spre comentariu
mishy Postat Septembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2007 da' cu ce scop? Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 1. Ca sa vezi ca PIC-ul lucreaza si setarile pe TRIS sunt bune. Trebuie sa vezi cu aparatul de masura ca acei pini trec din 1 logic (5V) in 0 logic (0V). Daca trec in 0V poti apoi sa faci un program care sa treaca la interval de 1 secunda din 1 logic in 0 logic si invers dupa alata secunda si care sa fie intr-o bucla infinita. Daca ajungi in acest stadiu, in functie de rezultat continuam. Link spre comentariu
mishy Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Ok, l-am realizat si a mers... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum