Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Midi Controller

mishy

Postări Recomandate

M-am decis, din necesitate, sa imi fac un midi controller. Cautand, am gasit proiectul de pe http://www.geocities.com/JDPetkov/Hardw ... dikeyb.htm

Din cate am inteles e unul foarte vestit si testat de multi, acesta fiind faptul pentru care l-am ales. Toate bune si frumoase, m-am apucat de proiectat/realizat cablajul. Am asamblat schema, am programat PIC-ul si, surpriza...nu imi functioneaza...A urmat dupa aceea perioada de investigatii dar nici o hiba gasita. Sunt cam la capat de puteri si nu prea mai stiu ce ar avea de functioneaza...multiplexorul e bun, PIC-ul e bine programat, programul e bun...nu stiu :smt005

Asta e cablajul pe care l-am proiectat dupa schema de pe pagina lui Petkov:

Va multumesc :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mishy

8

• puiu

7

• Zerro

1

• XName

1

Top autori în acest subiect

1. Ca sa vezi ca PIC-ul lucreaza si setarile pe TRIS sunt bune. Trebuie sa vezi cu aparatul de masura ca acei pini trec din 1 logic (5V) in 0 logic (0V). Daca trec in 0V poti apoi sa faci un program care sa treaca la interval de 1 secunda din 1 logic in 0 logic si invers dupa alata secunda si care sa fie intr-o bucla infinita. Daca ajungi in acest stadiu, in functie de rezultat continuam.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări