Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hiss si buzzing la tpa 3116d2

Postări Recomandate

Salut! Am facut recent un amplificator complet cu un kit 2.1 ce are ca integrat 2 tpa 3116d2.

Totul e ok, sunet ok, hiss in background slab, aproape inaudibil, dar am observat ca atunci cand am o sursa de sunet conectata si pe mute, atunci cand dau volumul la maxim, apare un hiss foarte oribil si un buzz(asta cred ca e ceva de la.sursa, momentan am o sursa de xbox360). Hissul si buzz ul dispar imediat daca scot de ex mufa jack. 

Momentan e desfacut si am in plan urmatoarele:

Schimb sursa cu un incarcator de laptop 

Pun o izolatie intre amplificator si firele audio (trec fix pe sub el :/)

Scot tot si incerc sa vad daca in aer merge ok, alimentat direct, sunet de la mp3.

Schimb potentiometrul

Ceva sfaturi? Rezolvari sigure si nesigure?Chiar nu ma asteptam sa patesc asa ceva... 

am si asteptat 3 luni dupa el

incerc sa urc niste poze sa va faceti o idee

Ca sa intelegeti. 3 mufe jack, una pe care intra sunet, 2 pe care ies. Una din cele care ies e facuta in asa fel incat cand e bagata mufa in ea, decupleaza semnalul audio pt amplificator. In poza lipseste una, dar intelegeti cum sunt asezate. Amplificatorul sta pe ele

20200204_183847.jpg

20200125_174834.jpg

20200122_000900.jpg

20200123_183611.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări