Minzat Catalin Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Salut! Am facut recent un amplificator complet cu un kit 2.1 ce are ca integrat 2 tpa 3116d2. Totul e ok, sunet ok, hiss in background slab, aproape inaudibil, dar am observat ca atunci cand am o sursa de sunet conectata si pe mute, atunci cand dau volumul la maxim, apare un hiss foarte oribil si un buzz(asta cred ca e ceva de la.sursa, momentan am o sursa de xbox360). Hissul si buzz ul dispar imediat daca scot de ex mufa jack. Momentan e desfacut si am in plan urmatoarele: Schimb sursa cu un incarcator de laptop Pun o izolatie intre amplificator si firele audio (trec fix pe sub el :/) Scot tot si incerc sa vad daca in aer merge ok, alimentat direct, sunet de la mp3. Schimb potentiometrul Ceva sfaturi? Rezolvari sigure si nesigure?Chiar nu ma asteptam sa patesc asa ceva... am si asteptat 3 luni dupa el incerc sa urc niste poze sa va faceti o idee Ca sa intelegeti. 3 mufe jack, una pe care intra sunet, 2 pe care ies. Una din cele care ies e facuta in asa fel incat cand e bagata mufa in ea, decupleaza semnalul audio pt amplificator. In poza lipseste una, dar intelegeti cum sunt asezate. Amplificatorul sta pe ele Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Vezi sectiunea legaturi electrice in amplif Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Incerca sa alimentezi din sursa cu transformator . Link spre comentariu
Minzat Catalin Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 Am verificat si rezolvat. hiss ul era fix de 400khz, atat si frecventa de comutatie. buzz ul era de la sursa. Am luat alta si am pus fire ecranate si acum sunetul e clean. Nu am osciloscop si am testat cu microfonul :)) Link spre comentariu
Minzat Catalin Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 Am pus mai multe poze decat trebuia. Nu mi am seama aseara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum