Cojocea Aurel Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Buna seara,am acest tv si am probleme cu B,V. are o banda neagra pe 1\3 din ecran,partea de jos integratul pe cadre e TDA4863 AJ,pe care l-am schimbat,am zis ca el e vinovatul,am mai intalnit ceva asemanator la un Panasonic si dupa ce am schimbat integratul s-a rezolvat,in cazul asta nu face la fel.Am schimbat toti condensatorii de pe B.V.,am schimbat pana si bobina de deflexie,tot la fel,as dori daca se poate o schema si un sfat,poate a mai intalnit cineva un asemenea defect.Va multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Pune o poza cu imaginea sa vedem despre ce este vorba Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Februarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2020 La 05.02.2020 la 19:38, Florinel TV a spus: Pune o poza cu imaginea sa vedem despre ce este vorba Va salut,am ramas dator cu un raspuns.Am rezolvat problema cu B.V. toata treaba a fost din memorie,am pus o memorie noua 24C16 pana astazi nu am avut de unde sa pun azi am cumparato ,totul este ok,acum imi trebuie o telecomanda,stie cineva cam ce telecomanda ar merge? Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Telecomanda LG 6710V00124E este cea originala pt sasiu MC049B( notat intre pinii trafo linii). Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Februarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2020 Multumesc dl bobo,acesta este sasiul,o zi buna va doresc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum