Florin berdila Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 domnilor am nevoie de dvs ,am de schimbat niste foi de arc la o remorcă si am nevoie de a găuri unele foi de arc ,cum aş putea să le găuresc ?? cineva mia zis o metodă de a găuri o foaie de arc dar sincer nu am dat importanță ,şi nu mai îmi aduc aminte nimic ,deaceea vă cer ajutoru Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Burghiu vidia si masina cu coloana . Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Incearca cu burghie din cobalt, se gasesc la preturi rezonabile Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 53 minutes ago, lorik199 said: Incearca cu burghie din cobalt, se gasesc la preturi rezonabile Da burghie cobalt si neaparat turatie mica si rabdare , sa se incalzeasca cat mai putin burghiul si foaia...... Link spre comentariu
valivoi Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 (editat) La noi strungarul dadea gaura cu bughie normale,viteza mica pe FUS32,multa apa si scartait cat cuprinde,acum depinde si de arcuri la unele intra burghiul usor la altele mai greu,Si din cand in cand ascutire burghiu la arcurile cele mai tratate.Incercati de proba, viteza mica,apa, un burghiu de calitate HSS alb. Editat Februarie 5, 2020 de valivoi 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum