sesebe Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 HA HA HA! Exact gratis, ca și energia din magneți. 1 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Da, pentru prostime nu e ,,două la preţ de unul,, ci ,,cumperi unul şi pe al doilea ţi-l oferim gratuit....,,. Şi cum am mai spus de multe ori, pe internet în afară de ,,selfie-urile,, tutelor care nu au altă ocupaţie şi nici multă minte, restul postărilor de genul ,,free energy,, sunt cu scop clar.Să atragă vizualizări multe şi implicit reclame... Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 La 04.02.2020 la 19:59, validae a spus: Nişte tâmpenii, toate becurile alea sunt alimentate prin nişte fire atât de subţiri, încât nu se văd în cadru.Scopul acestor filme ? Atragerea a cât mai multe vizualizări, cunoscut fiind că numărul de proşti e întotdeauna mult mai mare decât al celor care cunosc nişte noţiuni de bun simţ din fizica claselor primare... Si cand te gandesti ca asa suntem pacaliti in alte multele..De prosti nu ducem lipsa, chestia e ca numarul lor creste exponential! La 05.02.2020 la 11:43, gabau86 a spus: Salut, Nu stiu foarte multe despre acest domeniu, insa si mie m-i s-a parut suspect. Asta a fost motivul pentru care am facut o intrebare pe acest forum. Dar de fizica ai auzit?! Link spre comentariu
spirica Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Dar daca in loc de sarma galbena pun una rosie, merge? Si daca da, becul da lumina rosie? Of, Doamne! Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Una-i natura campului, (asa ne intrebam si de campul gravitational, de ex.) si alta-i cum sa apara o energie fara sa fie la originea ei o alta?. Intrebarea asta este pertinenta chiar si pentru un un biolog cu toate ca acele imbarligaturi de ADN nu sunt studiate la gimnaziu. Eu risc un raspuns, este vorba de energia primordiala "din care toate s-au nascut"! Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Acum 5 ore, RST a spus: Campul magnetic pare sa apara si din aparent nimic, cazul magnetilor permanenti de exemplu. La fel şi cîmpul electric, tot din nimic pare să apară. Link spre comentariu
QQme Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 (editat) Electretii,camp electric permanent.. Editat Februarie 10, 2020 de QQme Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 (editat) https://gabionescu.wordpress.com/2012/01/18/electretii/ Mi-amintesc un articol in care se descria uimirea americanilor atunci cand au descoperit ca instalatia de comunicare de pe navele japonezilor nu aveau surse de energie electrica. Editat Februarie 10, 2020 de gica70 Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Acum 1 minut, RST a spus: " Un camp electric extern orienteaza moleculele dipolare ale dielectricului in stare topita polarizandu-l. Prin racire el ramane polarizat si in absenta campului electric exterior.". Cat traieste, omul invata..... chiar nu stiam fenomenul. Credeam ca ma intrebi de unde se ia acel camp extern! Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 (editat) pe mine si acum ma fascineaza cum un cristal piezo poate sa produca curent .......sau amperajul mare facut de 2 metale diferite in contact incalzite ( multe chestii cu gaze - aragazul cu siguranta la stingerea flacarii folosesc pt tinerea unui electromagnet /"element siguranta ) ....sa nu mai zic de efectul Peltier care mai e si reversibil .Cred ca am fost printre primii ( cel putin in Ro ) care am facut overckloking la CPU : am demontat un cooler Peltier dintr-o chestie industriala si ca experiment l-am pus ca racire pe procesorul de pe "noua " facuta rost placa SH de 486 pe 66 Mhz , la care din neatentie am pus jumperii de setat frecventa pe 75 .... si a mers brici ( pina la 66 Mhz erau cu coolere pasive ) .....ce vremuri , asteptai cu sufletul la gura min juma de an sa apara un procesor mai rapid , acum e plin de procesoare care mai de care performante si nu le cumpara lumea , ca "ajunge la ce-mi trebuie ..." Si ca sa fiu la topic am vazut undeva un generator de curent care foloseste o banda lata de 5-10 cm , lunga de min 2metrii si la juma metru de un capat are lipit un magnet ,si in imediata apropiere o bobina , la efectul vantului banda vibreaza si apare curent in bobina.... Editat Februarie 10, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Acum 34 minute, gica70 a spus: Mi-amintesc un articol in care se descria uimirea americanilor atunci cand au descoperit ca instalatia de comunicare de pe navele japonezilor nu aveau surse de energie electrica. Cunosteau si ei asemenea sisteme de comunicare, dar na, sensationalul se vinde bine în jurnalism. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Acum 7 ore, spirica a spus: Dar daca in loc de sarma galbena pun una rosie, merge? Nu, trebuie musai galbena, si numai de la o anumita firma! RST, daca eu intreb daca un procesor Intel 8080 merge inlocuit cu un arduino uno, ca nu ma pricep, e de inteles, ca asta nu se invata in scoala. Dar, daca ai minime cunostinte de fizica de liceu, si putin spirit de observatie sa vezi ca ala, fie nu inchide un circuit (stie el de ce!!!), fie pune in scurtcircuit ceva, trebuie sa te prinzi ca nu-i posibil. Medicinistii fac fizica in facultate. Acum 2 ore, RST a spus: un camp electric permanent De electret ai auzit? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Urmează explicația cu transformarea ADN-ului extraterestru în ADN-ul actual....... Ramineti conectați! Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 1 oră în urmă, franzm a spus: Cunosteau si ei asemenea sisteme de comunicare, dar na, sensationalul se vinde bine în jurnalism. "In timpul celui de al doilea razboi mondial, Marina SUA din Oceanul Pacific a capturat o nava japoneza si au supus-o unei cercetari de specialitate negasind bateriile de acumulatori electrici care ar fi trebuit sa alimenteze centrala telefonica. Au gasit insa la fiecare microfon o bucatica de material polarizat electric care genera in mod spontan campul electric necesar functionarii microfonului." Aceeasi stire din alta sursa:https://gabionescu.wordpress.com/2012/01/18/electretii/ Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Si unde-i sursa orijenala, raportul comisiei care a cercetat cazul? Ca asa era, si înca este, obiceiul la americani. Sau macar o sursa din acele vremuri? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum