gabau86 Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Salut colegi, Nu ma pricep foarte bine in acest domeniu si as avea o intrebare ptr cei care au cunostinte mai bogate. Am tot vazut pe youtube o sumedenie de proiecte prin care poti crea energie utilizand doar magneti si fire de cupru. Cat de adevarate sunt, aveti idee ? Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Pai generatoarele pe asta se bazeaza, miscarea unor bobine/infasurari intr-un camp magnetic. Problema e de unde provine forta pentru miscare. Daca te referi la clipuri care produc energie ca prin miracol fara forta externa aplicata, atunci alea's "bulshit". Link spre comentariu
gabau86 Postat Februarie 4, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2020 Acum 9 ore, Marian a spus: Pai generatoarele pe asta se bazeaza, miscarea unor bobine/infasurari intr-un camp magnetic. Problema e de unde provine forta pentru miscare. Daca te referi la clipuri care produc energie ca prin miracol fara forta externa aplicata, atunci alea's "bulshit". Da, la ceva de acest gen facem referire! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Nişte tâmpenii, toate becurile alea sunt alimentate prin nişte fire atât de subţiri, încât nu se văd în cadru.Scopul acestor filme ? Atragerea a cât mai multe vizualizări, cunoscut fiind că numărul de proşti e întotdeauna mult mai mare decât al celor care cunosc nişte noţiuni de bun simţ din fizica claselor primare... Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Free energy pe dracu'... M-am saturat pana peste poate de reaparitia aceleiasi discutii fara rost... Clipurile alea sunt facute de niste escroci ce fac bani din vizualizari datorita reclamelor. Si le merge pentru ca naivitatea pare a fi o constanta imposibil de combatut. Lenea este prea mare ca sa ne apucam de citit si invatat electronica si fizica de baza ( situatie in care ne-am prapadi de ras la vederes unui astfel de clip sau eventual am avea reactia de voma ce-o am eu cand vad ca tot reapare subiectul asta ). Nu nene, de ce sa invatam teorie daca merge si asa pe orbeste? Lasa ca am vazut eu pe iutub pe unu care scoate aur din fier, si care face curent din nimic, ala sigur stie ce face... Toti, dar absolut toti sunt fie escroci ce exploateaza gloatele de naivi, fie sunt batuti in cap cu cuie de 30, si irecuperabili... PS: N-o sa-mi cer scuze pentru exprimare! Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Acum 2 minute, Marian a spus: Free energy pe dracu'... M-am saturat pana peste poate de reaparitia aceleiasi discutii fara rost... Clipurile alea sunt facute de niste escroci ce fac bani din vizualizari datorita reclamelor. Si le merge pentru ca naivitatea pare a fi o constanta imposibil de combatut. Lenea este prea mare ca sa ne apucam de citit si invatat electronica si fizica de baza ( situatie in care ne-am prapadi de ras la vederes unui astfel de clip sau eventual am avea reactia de voma ce-o am eu cand vad ca tot reapare subiectul asta ). Nu nene, de ce sa invatam teorie daca merge si asa pe orbeste? Lasa ca am vazut eu pe iutub pe unu care scoate aur din fier, si care face curent din nimic, ala sigur stie ce face... Toti, dar absolut toti sunt fie escroci ce exploateaza gloatele de naivi, fie sunt batuti in cap cu cuie de 30, si irecuperabili... PS: N-o sa-mi cer scuze pentru exprimare! eu le iau doar ca pe momente amuzante. in general sunt postate cu titlu de amuzament. ca sunt care cred...asta e. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 4 minutes ago, Gilbert Sparios said: in general sunt postate cu titlu de amuzament Aici pe forum poate, pe iutub insa aia care le fac si le urca, numai de amuzament n-au ei grija... Link spre comentariu
vijelie02 Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Daca cele doua spire erau inseriate invers, becul functiona intermitent cu frecventa egala cu frecventa de rezonanta a cutiei craniene, goala. 1 Link spre comentariu
gabau86 Postat Februarie 5, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2020 Salut, Nu stiu foarte multe despre acest domeniu, insa si mie m-i s-a parut suspect. Asta a fost motivul pentru care am facut o intrebare pe acest forum. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 (editat) Iar free energi? Iarasi? Uitati naibi de ea! Acele clipuri sunt ingenioasa doar la nivelul imbirligatii a tot felul de componete in creatie. In rest, zero barat! Vijelie, like! Marian, nu stiu cum sa zic, dar graiesti adevar! Unde nu este educatie, dara e multe lene si indolenta, apar excrocii. Si multi cad in plasa lor. Uneori cu cheltuieli mari! Am vazut astfel de dispozitive care "incarca" telefonul, de la retea, fara sa te coste nimic... doar telefonul! Pe ala mai dai bani inca o data, pe linga ca pierzi tot ce ai avut in el! Parafrazind un cunoscut proverb: unde nu-s cunostinte de elementare fizica, vai de portofel! Citat Nu stiu foarte multe despre acest domeniu, Gabau86, nu te supara, astea se invata in liceu, la orele de fizica. Daca nu ma insel, paraca si in clasa a opta. Editat Februarie 5, 2020 de icar Link spre comentariu
gabau86 Postat Februarie 6, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2020 Pai asta a fost si motivul pentru care am zis ca nu stiu foarte multe. ;) Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 (editat) Deci se poate face energie gratis : Multe bobine, mulți magneți, cât mai tari, bobine le înjur, magneții pe roata de bicicleta ridicata pe cric.... și pedalezi.... e pe gratis și ai 2 in1... Energie și sport. Editat Februarie 6, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 (editat) Acum 43 minute, gabau86 a spus: Pai asta a fost si motivul pentru care am zis ca nu stiu foarte multe. ;) Sa inteleg ca inca nu ai facut clasa a 8-a? Ce-i asa de greu de inteles ca nu exista nimic gratis, nici in fizica si nici in ofertele de la magazine !!!!!!!!! Intotdeauna ceva de undeva se consuma / cheltuie. Editat Februarie 6, 2020 de sesebe Link spre comentariu
icar Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Sezebe, da-mi voie sa te contrazic! La telesoping este grats! Daca cumpei nu stiu ce bec cu 100 de lei, iti mai da unul gratis! Dar stai, daca comanzi imediat, iti mai da inca unul, tot gratis!!! Si, nu e tot, daca pui banii direct in cont, mai primesti inca un bec, normal, ati ghicit, tot gratis!!!!!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum