Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Energie alternativa - magneti

gabau86

Postări Recomandate

Salut colegi, 

Nu ma pricep foarte bine in acest domeniu si as avea o intrebare ptr cei care au cunostinte mai bogate. Am tot vazut pe youtube o sumedenie de proiecte prin care poti crea energie utilizand doar magneti si fire de cupru. Cat de adevarate sunt, aveti idee ?

Link spre comentariu

Pai generatoarele pe asta se bazeaza, miscarea unor bobine/infasurari intr-un camp magnetic.

Problema e de unde provine forta pentru miscare.

Daca te referi la clipuri care produc energie ca prin miracol fara forta externa aplicata, atunci alea's "bulshit".

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Marian a spus:

Pai generatoarele pe asta se bazeaza, miscarea unor bobine/infasurari intr-un camp magnetic.

Problema e de unde provine forta pentru miscare.

Daca te referi la clipuri care produc energie ca prin miracol fara forta externa aplicata, atunci alea's "bulshit".

Da, la ceva de acest gen facem referire!

Link spre comentariu

Nişte tâmpenii, toate becurile alea sunt alimentate prin nişte fire atât de subţiri, încât nu se văd în cadru.Scopul acestor filme ? Atragerea a cât mai multe vizualizări, cunoscut fiind că numărul de proşti e întotdeauna mult mai mare decât al celor care cunosc nişte noţiuni de bun simţ din fizica claselor primare...

Link spre comentariu

Free energy pe dracu'...

M-am saturat pana peste poate de reaparitia aceleiasi discutii fara rost...

Clipurile alea sunt facute de niste escroci ce fac bani din vizualizari datorita reclamelor.

Si le merge pentru ca naivitatea pare a fi o constanta imposibil de combatut.

Lenea este prea mare ca sa ne apucam de citit si invatat electronica si fizica de baza ( situatie in care ne-am prapadi de ras la vederes unui astfel de clip sau eventual am avea reactia de voma ce-o am eu cand vad ca tot reapare subiectul asta ). 

Nu nene, de ce sa invatam teorie daca merge si asa pe orbeste? Lasa ca am vazut eu pe iutub pe unu care scoate aur din fier, si care face curent din nimic, ala sigur stie ce face...

Toti, dar absolut toti sunt fie escroci ce exploateaza gloatele de naivi, fie sunt batuti in cap cu cuie de 30, si irecuperabili...

PS: N-o sa-mi cer scuze pentru exprimare!

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Marian a spus:

Free energy pe dracu'...

M-am saturat pana peste poate de reaparitia aceleiasi discutii fara rost...

Clipurile alea sunt facute de niste escroci ce fac bani din vizualizari datorita reclamelor.

Si le merge pentru ca naivitatea pare a fi o constanta imposibil de combatut.

Lenea este prea mare ca sa ne apucam de citit si invatat electronica si fizica de baza ( situatie in care ne-am prapadi de ras la vederes unui astfel de clip sau eventual am avea reactia de voma ce-o am eu cand vad ca tot reapare subiectul asta ). 

Nu nene, de ce sa invatam teorie daca merge si asa pe orbeste? Lasa ca am vazut eu pe iutub pe unu care scoate aur din fier, si care face curent din nimic, ala sigur stie ce face...

Toti, dar absolut toti sunt fie escroci ce exploateaza gloatele de naivi, fie sunt batuti in cap cu cuie de 30, si irecuperabili...

PS: N-o sa-mi cer scuze pentru exprimare!

eu le iau doar ca pe momente amuzante. in general sunt postate cu titlu de amuzament. ca sunt care cred...asta e.

Link spre comentariu
4 minutes ago, Gilbert Sparios said:

in general sunt postate cu titlu de amuzament

Aici pe forum poate, pe iutub insa aia care le fac si le urca, numai de amuzament n-au ei grija...

Link spre comentariu

Iar free energi? Iarasi? Uitati naibi de ea!

Acele clipuri sunt ingenioasa doar la nivelul imbirligatii a tot felul de componete in creatie. In rest, zero barat!

Vijelie, like!

Marian, nu stiu cum sa zic, dar graiesti adevar! Unde nu este educatie, dara e multe lene si indolenta, apar excrocii. Si multi cad in plasa lor. Uneori cu cheltuieli mari! Am vazut astfel de dispozitive care "incarca" telefonul, de la retea, fara sa te coste nimic... doar telefonul! Pe ala mai dai bani inca o data, pe linga ca pierzi tot ce ai avut in el! Parafrazind un cunoscut proverb: unde nu-s cunostinte de elementare  fizica, vai de portofel!

Citat

Nu stiu foarte multe despre acest domeniu,

Gabau86, nu te supara, astea se invata in liceu, la orele de fizica. Daca nu ma insel, paraca si in clasa a opta.

Editat de icar
Link spre comentariu

Deci se poate face energie gratis :

Multe bobine, mulți magneți, cât mai tari, bobine le înjur, magneții pe roata de bicicleta ridicata pe cric.... și pedalezi.... :scarpin e pe gratis și ai 2 in1... Energie și sport. :aplauze

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Acum 43 minute, gabau86 a spus:

Pai asta a fost si motivul pentru care am zis ca nu stiu foarte multe. ;)

Sa inteleg ca inca nu ai facut clasa a 8-a?

Ce-i asa de greu de inteles ca nu exista nimic gratis, nici in fizica si nici in ofertele de la magazine !!!!!!!!!

Intotdeauna ceva de undeva se consuma / cheltuie.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Sezebe, da-mi voie sa te contrazic!  La telesoping este grats! Daca cumpei nu stiu ce bec cu 100 de lei, iti mai da unul gratis! Dar stai, daca comanzi imediat, iti mai da inca unul, tot gratis!!! Si, nu e tot, daca pui banii direct in cont, mai primesti inca un bec, normal, ati ghicit, tot gratis!!!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări