Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema imagine tv philips

leddel

Postări Recomandate

1 hour ago, Tavi said:

te rog eu nu mai pune cratima aia ca nu ai nicio idee unde se pune , mai bine renunta la ea

E ok si asa, ca e baiat destept si respectos!, nu sparge nimeni din timp.......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Tavi a spus:

te rog eu nu mai pune cratima aia ca nu ai nicio idee unde se pune , mai bine renunta la ea

daca nu ma insel o editasem inainte de a posta dv,daca nu asta e mai greseste omul,am mai spus si o spun ,nu e forum de gramatica,scoala nu am decat 8 clase si scriu mult mai bine,decat majoritatea celor care au luat bacul, sa nu mai spun ca sant destui cu diplome si mastere care au ajuns chiar si prim ministrii

Link spre comentariu
Acum 3 ore, iuliantv a spus:

daca nu ma insel o editasem inainte de a posta dv,daca nu asta e mai greseste omul,am mai spus si o spun ,nu e forum de gramatica,scoala nu am decat 8 clase si scriu mult mai bine,decat majoritatea celor care au luat bacul, sa nu mai spun ca sant destui cu diplome si mastere care au ajuns chiar si prim ministrii

ok , am inteles , nu e problema

Link spre comentariu
Acum 2 ore, iuliantv a spus:

nu ma simt capabil sa ader la astfel de functii,

Nici eu, dar ma enerveaza ca dorm si nu fac nimic :41 si cind fac ceva. habar nu au ce fac :91 platim taxe, rovineta, asigurare, impozit,(amenzi uriase) si avem cele mai proaste sosele din toata europa, nu mai spun de autostrade ca avem circa 100km maxim :rade:

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări