Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa portabila Shinco

legionaru

Postări Recomandate

Problema o constituie finalul audio pe care nu îl pot identifica... Practic nu se vede nimic pe el, chiar cu doua lupe suprapuse...

Alimentare la 7,5 volti din 2 pile 18650 înseriate. Atașez câteva poze, poate a mai întâlnit cineva așa ceva...

IMG_20200203_151047.jpg

IMG_20200203_151025.jpg

IMG_20200202_101141.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• legionaru

3

• sorintv

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Probabil e un cip de genul lui 8002 în clasă D. Vezi din datasheet dacă ar corespunde chiar 8002 la pini...chiar dacă nu corespunde, se poate monta un modul clasă D cu fire foarte uşor.Se găsesc şi alte modele ce se montează uşor acolo..de exemplu :

https://www.optimusdigital.ro/ro/131-audio?p=2

https://www.optimusdigital.ro/ro/audio-amplificatoare-audio/614-modul-mini-amplificator-pam8403-in-clasa-d-stereo-3-w.html

Editat de validae
Link spre comentariu

Nu este 8002 asta se alimentează la maxim 5v, de regulă cam 4v debitând in jur de 3w, asta scoate peste 5w.

Daca nu găsesc nimic o să montez un cs8508e pe care îl am!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Astăzi am definitivat boxa; am montat un modul mono in clasa D de la m....m , cu alimentare externa la 12vcc și funcționează super. Am incercat adaptarea câtorva circuite audio dar ori nu se auzea bine, ori se încălzeau in timp scurt. Cam așa arată....

IMG_20200218_184232.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări