Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teletech- disparut meniu cautare

peternan

Postări Recomandate

Va salut !

Butonand pe telecomanda a disparut meniul de cautare programe,am incercat cu soft de reparare pe stick dar aceeasi situatie 

Probabil trebuie rescrise memoriile ,ma poate ajuta cineva cu bin-urile ? sasiu 17MB82S ,ecran VES 315WNDS-2D-NO1

Multumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• peternan

6

• iuliantv

4

• Florinel TV

3

• lucadorin

2

Top autori în acest subiect

Salvati totusi bin-urile originale! Astea sunt pentru 17MB82S panel VES315NDL-2D-N02  (HORIZON 32HL739H) Poate aveti noroc! Sa- mi spuneti daca functioneaza!

Link spre comentariu

A mers cu binurile de la FlorinelTV , pe cele de la lucadorin  nu le-am mai incercat pentru ca nu le pot scrie in circuit si e deranj mai mare cu deslipit -lipit.

Multumesc tuturor pentru ajutor!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, peternan a spus:

A mers cu binurile de la FlorinelTV , pe cele de la lucadorin  nu le-am mai incercat pentru ca nu le pot scrie in circuit si e deranj mai mare cu deslipit -lipit.

Multumesc tuturor pentru ajutor!

Nu ai RT809H? eu le scriu cu el direct in circuit, cu clestele pomona5250, decuplez sursa de la main. si cu clestele merge citit , scris memoriile fara probleme

Link spre comentariu
Acum 2 ore, peternan a spus:

Am RT809F dar nu am cleste o sa-mi cumpar .iuliantv nu salvasem binurile !

pai asta nu inteleg,de ce nu a-ti incercat rima oara ce era mult mai usor,si cred ca era si de efect.

oricum bine ca sa rezolvat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări