Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa stabilizata reglabila 72v

Postări Recomandate

Nu stiu ce se intimpla. Daca nu te deranjeaza poti sa o lasi asa cu este . Daca te deranjeaza atunci poti chiar sa triiti sursa inapoi si sa spui ca nu functioneaza asa cum trebuie sau cum este specificat - asta daca este specificat pe undeva aspectul acesta.

Iar in viitor cumperi doar sursele care te-au multumit in functionare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 132
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...

Eu nu am cerut sa-l repare, doar am sesizat functionarea defectuoasa si le-am cerut parerea despre ce trebuie sa fac. Nu stiu ce incurcaturi au facut ei.

Important este ca nu merge cum vreau, posibil sa fie normala functionarea desi...

Am sa incerc sa le controlez cu tensiune (0-10v) sa vedem, momentan nu am nici un montaj reglabil cu tensiunea asta.

Link spre comentariu

Nu te agita sa folosesti control in tensiune pt ca problema nu este de acolo.

Plus tu ai nevoie sa functioneze direct cu potentiometru.

Daca ai sa cauti pe topicul meu cu divagatii despre LED-uri ai sa vezi acolo si o poza cu modului adaptor utilizat in surse MeanWell pt realizarea controlului din surse multiple. Nu conteaza cu ce controlezi daca este utilizat ceva similar.

Returneaza sursa si cumpara ceva verificat ca merge cum trebuie pt tine. Chiar nu inteleg dece ai cumparat alt fel de module. Poate nu se mai gaseau dar sigur trebuiau sa fie unele inlocuitoare.

Link spre comentariu

Vezi ca nu cred ca ai ales bine sursa.

Sursa despre care vorbim acum este "constant power" nu constant curent , desi nu prea am inteles exact ce inseamna asta sau care ar fi diferentele intre ele.

Ar fi trebuit sa cumperi asta:          HVGC-320-2800              57     ~ 114.3V,   1400~2800mA,

sau asta:                                          HVGC-320-3500               45.7 ~ 91.4V,     1750~3500mA.

Banuiesc ca acum ai asta:              HVGC-240-2800               42.9 ~ 85.7V,     1400~2800mA

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări