v67 Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 Salut , vreau sa cumpar o antena tv pentru un apicultor ,va rog sa-mi recomandati o antena tv pe care ati folosit-o si ce posturi tv ati receptionat vrea sa o foloseasca in zona in zona de cimpie(Braila) Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 ce buget? uite o idee Link spre comentariu
validae Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 Păi să ne înţelegem clar, ce vrea să recepţioneze, posturi digitale terestre, sau digitale satelit ? Că terestru nu poţi recepţiona momentan decât TVR-urile (vreo 8. cu locale cu tot) şi trebuie verificată starea semnalului în zonă.După caz, poate fi nevoie de antenă simplă tip ,,baston,, cu care vine la pachet receptorul digital, sau una UIF de mare câţtig, cu amplificator. Link spre comentariu
core Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 Poate vrea receptie analogica, care nu prea mai exista la noi in tara, dar poate se prinde de la vecini, Moldova, Ucraina. Eu am un lighean oval si un LNB la tara, cu un receptor satelit extern, cu alimentare de 12V si un tv cu alimentare de 12V, si prind ceva posturi FTA, alimentat, de la o baterie de masina cu panou solar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum