Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ... sau să batem câmpii despre ţuică şi pălincă

Postări Recomandate

La 30.01.2020 la 19:25, pop_ady44 a spus:

Daca vrei mie nu imi trebe finali da iti dau Palina tarisoara 52 grade.:scarpin

Vreau! Discutam pe PM!  Poate ai nevioie de altceva inafara de finali si poate am eu ce-ti trebuie, cine stie...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
La 28.01.2020 la 21:16, flomar60 a spus:

.... palinca banateana!...

M-am citat pentru ca au aparut controverse asupra denumirii!....primul meu contact cu palinca a fost in armata (1980) si a fost oferita de colegii din Arad....din acest motiv am folosit termenul!....nu va mai spun ce betie am tras atunci pentru ca....pur si simplu nu stiam cum se bea palinca!....a trebuit sa fac un antrenament serios ca sa invat!:rade:....dar, cand mi-a venit si mie randul cu vinul oltenesc din podgoria Segarcea .....i-am imbătat pe toti!....cate mângâieri de genul : fută-te soarele oltene ni-i facut-o!  mi-am luat dupa aia numai eu stiu!....mai ales de la caporal care era din Bocsig de langa Ineu!....asta nu l-a impiedicat sa mai ceara o tranșă la urmatorul transport!:limb:....Vremuri!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, DjLeco a spus:

Poate ai nevioie de altceva inafara de finali si poate am eu ce-ti trebuie, cine stie...

Editat 3 ore în urmă de DjLeco

Uite asa se pun bazele neotrocului!  

In zona, este un tip care, plecind de la tuica de trevere (tescovina), face un coniac excelent. Nu tare, dar nici apa de ploaie. Din pacate, stocul e mai tot timpul limitat si se epuizeaza repede.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări