Vizitator dan-blaga Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 salutare tuturor in zilele urmatoare am de gand sa cumpar un modul de400 w /4 ohmi de la firma psc-audio. nu prea as vrea sa iau teapa. stie cineva ceva despre amplifu asta? se numeste fet 400 . cine are ceva informatii ,atat bune cat si rele va rog frumos sa-mi spuneti . modulul poate fi vazut la adresa http://www.psc-audio.ro va multumesc Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 e ipa400, il gasesti aici pe forum la sectiunea scheme. Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 Eu am doua amplifuri facute cu aceste chituri si merg foarte bine si in ziua de astazi. Link spre comentariu
Vizitator dan-blaga Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 deci e acelasi kit pe care-l face si domnu vasile? ipa 400? pare mai rentabil sa-l iau de la firma decat de la el.asa cred ca o sa fac ce stiti despre firma asta? sunt seriosi? va multumesc tuturor celor ce mi-ati raspuns Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 Dupa cum ti-am spus ale mele merg perfect, au cablaje super profi iar ca dimensiune sunt jumatate fata de cablajul proiectat de Holton, deci ocupa mai putin spatiu in carcasa. Eu zic ca merita. Link spre comentariu
Vizitator pitchblack Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 oameni seriosi.Cablajele sunt facute in fabrica.Lipiturile sunt facute f bine si curat.Eu am luat mai multe kituri fet400 de la ei si merg absolut perfect. Link spre comentariu
Vizitator releu Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 dan-blaga, cumpara modulul FET400=AV400, unul din cele mai bune amplificatoare de pe piata...si fiabile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum