Vizitator viobio Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 (editat) 4XKT88/EL34 3XECC82 2XECC83 Am scos schema , o postez mâine . Este un amp PP , clasă A , UL . Editat Ianuarie 30, 2020 de viobio Link spre comentariu
DanM Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Secundarele OT sunt pe 1ohm fiecare, legaturile sunt facute pentru 4 ohmi. Am ghicit bine? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 (editat) http://www.jadis-electronics.com/en/da50s-10.php https://www.jack-fi.ro/produs/jadis-da-50s/ Laa 31,2H DanM , ai ghicit bine . Editat Ianuarie 31, 2020 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 (editat) Amplificatorul repus în funcțiune . Am găsit destul de multe rezistențe devalorizate , au fost înlocuite cu rezistențe DALE 3w, 1% , scumpe rău , 21lei/buc . Condensatori montați in catozii etajului amplificator de semnal , care atacă finalele , devalorizați , aveau 31 microF in loc de 68 microF , un ...0 microF , au fost înlocuiți tot cu unii Vishay dar la 100V , nu la 63V cum au fost cei inițiali . Pe lângă aceste componente pasive am mai găsit un tub EL34 care consuma in draci ( amplificatorul a ajuns la mine cu siguranța din catozii tuburilor finale de pe un canal întreruptă ) a primit un set de KT88 Genalex Gold Lion . Tot defecte au fost și 1/2 dintr-un ECC83 fi un ECC82 cu emisie mult redusă . Ce am observat , filamentele sunt alimentate in CC cu 12,6V , tensiunea pentru filamente era de 13,7V !!! În sarcină . Am reglat eu 12,6V pe un set de tuburi EL34 ca finale , când am primit setul de KT88 tensiunea pe filamente a scăzut la 12V , stabilizatorul ăla nu prea lucrează bine , i-am spus proprietarului să regleze 12,6V de cate ori schimbă tuburile finale . Nu am habar ce stabilizator este pentru că mi-a fost lene să îl demontez , are un capac de plastic peste el , prins cu șuruburi pe radiator . Amplificatorul are aproape 10 ani de funcționare. Editat Februarie 11, 2020 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 alimentatorul ala fixat cu sarma face toti banii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum